Yani sevgili geekler, bu haftayı resmen üç adet ve üçü de farklı markalardan süper kahraman filmi fragmanı ve HBO için bir Harry Potter reboot haberi ile dopdolu bir şekilde açtık. İki dakika soluklanmaya vakit kalmadan ise Variety, özel bir haberiyle yine HBO için yeni bir Game of Thrones spin-off’unun düşünüldüğünü öğrendiklerini söyledi. Habere göre bu olası dizi Fatih Aegon zamanında geçecek; Aegon, kardeş-eşleri Visenya ve Rhaenys’in yaşadıklarını ve tabii ki ejderhalarını Westeros’taki yedi krallıktan altısını fethetmek için nasıl kullandıklarını anlatacak.

Game of Thrones’un üç yüz yıl kadar öncesine tarihlenen bu proje henüz çok erken bir safhada olduğu için şimdilik hakkında bildiklerimiz bu kadar fakat hem Game of Thrones evreninin hem de bu evrenin en yeni eklemesi House of the Dragon’un başarısı düşünüldüğünde HBO’nun bu yapıma öncelik vereceğini varsaymak çok yanlış olmayacaktır. Yine Variety’nin kaynaklarına göre bahsedilen spin-off’un bir de uzun metrajlı ayağı olabilirmiş; HBO ve Warner Bros. potansiyel bir Aegon dizisine yönlendirecek bir film fikri üzerinde de konuşuyormuş. Şu an tamamıyla söylentilerden bahsediyoruz elbette, daha önce dokuz adediyle açıklanıp da iptal edilen pek çok Game of Thrones projesi olmuştu, her an planlar değişebilir. Yine de HBO’nun uyarlamalarındaki başarısıyla çok sevdiğimiz dizilerin yanına bir de film ekleme fikri kulağa hiç fena gelmiyor. Kim bilir, önünü bir kere açarsak dev ekranda Game of Thrones keyfi yaşayabiliriz!

Author

Editör-in-çiif. Hayvan dostu, çokça yalnız; ismiyle müsemma ama çoğunlukla zararsız. İyi tavsiye verir, geç olana dek ciddiye alınmaz. Her geçen gün bitkinliğine şaşırarak ‘takı taluy takı müren‘ arıyor.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.