Bundan tam olarak üç gün önce Wonder Woman 1984 filmi hem sinemalarda hem de HBO Max’ta aynı anda gösterime girdi. Bu haber ikinci film hakkında olmadığından size spoiler vermeyeceğim ve çok üzerinde durmayacağım. Fakat filmin hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden o kadar da geçerli not almadığını belirtmek isterim. Fakat öyle gözüküyor ki Warner Bros. bu iki parametreyi de görmezden geliyor ve ikinci filmin üzerinden üç gün geçmesine rağmen Patty Jenkins ve Gal Gadot’a güveniyor. Wonder Woman’in üçüncü filminin geleceği en tepedeki adam tarafından açıklandı!

Biliyorum ikinci filmden dolayı birçoğunuz benim gibi bu habere birazcık temkinli yaklaşacak fakat Sezar’ın hakkını Sezar’a vermemiz gerekiyor: Wonder Woman’in ilk filmi DCEU’nun en eli yüzü düzgün işiydi. Hatta bu konuda DCEU’da çok fazla rekabet olmadığı için skalayı genişletiyor ve tüm süper kahraman filmleri arasında oldukça iyi bir konuma sahipti diyorum. Bu yüzden hem Patty Jenkins’in yönettiği hem de Gal Gadot’un oynadığı bir Wonder Woman filmi bizim için her zaman güzel haber.

Fakat gelin görün ki artık Wonder Woman’den konuşurken ikinci filmden konuşmamız gerekiyor ve ne yazık ki bu konuşmalar çok da iyi sonuç vermiyor. IMDB, Metacritic ve Rotten Tomatoes gibi film eleştirme sitelerinden ucu ucuna geçerli notlar alabilen film bu yılın büyük olmasa da hayal kırıklıklarından biri oldu. Fakat Warner Bros.’un en tepesindeki adam olan Toby Emmerich, Patty Jenkins ve Gal Gadot ile beraber iş yapmanın büyük bir keyif olduğunun altını çizerek Wonder Woman’in hikâyesinin serinin üçüncü filmiyle beraber devam edeceğini söyledi. Böylece artık Wonder Woman’in de kendine ait bir film üçlemesine kavuşacağı garanti oldu.

Açıkçası ilk filmden sonra bu haberi alsaydım inanılmaz coşkulu olurdum. Belki üçüncü filmden daha sonra gelecek bilgiler eşliğinde heyecanım yavaş yavaş yükselir fakat Wonder Woman 1984’ü yeni izlemiş biri olarak ne yazık ki bu habere heyecanlanamıyorum. Wonder Woman 1984 kendi dünyasında çok güzel bir hikâye anlatacakken yine bir süper kahraman filmi olmak için kendini mahvetmiş bir film benim açımdan. Fakat bunları spoilerlı film incelememizde anlatacağız artık.

Wonder Woman’ın üçüncü filmine kavuşmasına sevindiniz mi? Sizce ikinci film nasıl olmuş? Yorumlara gelin biraz konuşalım.

Author

Kalabalıkta sesini kaybetmemek için içerik üreten biri. Her ateşin iyi bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünür. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Onu her yerde "Tavşan" diye çağırabilirsiniz.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.