Bizi bilirsiniz, bu sitede yeniden çekilen dizi ve filmlere bir şüpheyle bakarız. “Yahu ne gerek vardı şimdi?” diye sorgularız, hele ki ilk yapılan versiyonu iyiyse. Bugünün haberini ise katiyen sorgulamayıp havalara uçtuk; Donald Glover sosyal medya hesabından Phoebe Waller-Bridge ile birlikte Mr. & Mrs. Smith dizisi çekeceklerini duyurdu! Dizi 2022 yılında Amazon’da yayınlanacak. Biz bu habere uçmayalım da neye uçalım!

2005 yapımı Mr.& Mrs. Smith filmi, ajan kimliklerini eşlerinden saklayan ve birbirilerini öldürme görevi verilmiş evli bir çifti konu alıyordu. Filmi izleyenler hatırlayacaktır, bu film başrollerin kimyası üzerinde kurulu. Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin başrolleri paylaştığı film dünyaya “Brangelina” terimini kazandırdı. Anlayacağınız bu film varsa yoksa başrolleri için var. 

Donald Glover ve Phoebe Waller Bridge’in arasındaki kimya ise biraz daha farklı. İkilinin Solo’daki uyumu Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin kimyasından daha az seksi ama çok daha eğlenceliydi. Karakterleri Lando ve L3 her ne kadar arkadaş olsalar da çok uzun zamandır birlikte oldukları ve aralarında derin bir bağ olduğu anlaşılıyordu. Üstelik bu uyum Phoebe Waller – Bridge’in sadece sesi varken bile hissediliyordu, bir de kendisinin olduğunu düşünün. Gerçek hayatta da arkadaş olan bu iki ismi birlikte izlemek için sabırsızlanıyorum. 

Mr. & Mrs. Smith ikilinin Amazon ile ilk çalışmaları olmayacak. Donald Glover’ın başrolünü Rihanna ile paylaştığı Guava Island  ve Phoebe Waller- Bridge’in efsanevi dizisi Fleabag Amazon’da yayınlanıyor. Zaten Amazon çıkardığı dizilerin kalitesini hep yüksek tutuyordu, e bu ikili de Amazon’la iyi anlaşıyorsa bu da projeden umutlu olmak için bir başka sebep.

Özetle 21. yüzyılın en başarılı komedi dizileri arasında anılan Atlanta’yı ve Fleabag’i çıkaran kişilerden gelecek, biraz esprili biraz aksiyon dolu olacağını tahmin ettiğimiz bir Mr. & Mrs. Smith’e biz çok ama çok yükseldik. Siz ne dersiniz, bu dizi tutar mı?

Author

Dizi bağımlısı bir beyaz yakalı. Kedisine çekmiş, en büyük zevki miskin miskin yatmak. Kendisi ve kedisini sosyal medyada bulabilirsiniz. @asliozkeles

1 Comment

  1. Azra Meryem Kara Reply

    Gerçekten böyle bir habere çok sevindim, umarım güzel bir yapım olur ve bayıla bayıla izlerizzz. Böyle bir habere yer verdiğiniz için teşekkürler!

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.