Bildiğiniz gibi bu yıl birbirinden garip olaylar yaşadık. Arka arkaya gelen bu gariplikler o kadar sık olmaya başladı ki artık bazılarını unutmaya başladık. Senenin başındaki olaylar sanki birkaç yıl önce olmuş gibime geliyor benim. Her ne kadar bu garip olayların en büyüğü olmasa da bizim için en önemlilerinden biri de tabii ki #releasethesnydercut etiketinin başarısıyla beraber Justice League: Snyder Cut’ın kendisine HBO Max’da yer bulmasıydı. Dün ise bir başka gariplik vuku buldu ve Zack Snyder kendi Twitter hesabından, Justice League’den yeni bir video yayınlandı. Biz de tabii hemen klavyenin başına oturduk ve yorumlamaya başladık!

Garip dememizi mazur görün fakat dün Snyder’ın yeni bir trailer yayınladığını duyduğumda biraz heyecanlanmıştım. Her ne kadar Justice League defteri benim için kapanmış olsa da daha önce yayınlanan trailerı beğenmiş ve filmi merak etmiştim. Fakat heyecanla açtığım trailerdan biraz kalbi kırık ayrıldım. Zira gösterilen trailer, ilk trailerdan sadece beş saniye daha uzun ve neredeyse hiç yeni bir şey göstermiyor. Sadece ilk trailerdaki bazı sahneler birazcık daha uzatılmış o kadar. Yani aslında bu iyi bir şey de olabilir bilmiyorum. Zira hepimiz, BvS’nin bizi spoilerlara boğduğu gibi her şeyi apaçık ortaya döken bir trailer daha görmeye dayanamazdık. Fakat işte az da olsa bir değişiklik beklemiyor da değildik.

Şimdi değişiklik yok dedik ama aslında fragmanda çok önemli bir değişikliğin olduğu aşikârdı. Zack Snyder sanıyorum ki kendisi hakkında çokça yapılan “Renk tonu çok karanlık” eleştirisine yeni bir bakış açısı getirmek istemiş ve trailerı tamamen siyah beyaz yapmış. Yani acaba bu da “Belki filmin bir de siyah-beyaz versiyonu olabilir” göndermesi mi yoksa sadece basit bir filtre mi ondan emin değiliz. Ama belki #releasetheblackandwhitesnydercut gibi hashtagler görebiliriz ilerleyen zamanlarda, kim bilir?

Öte yandan fragmanın altında devam eden bir Amber Heard krizi de göze çarpmıyor değil. Zack Snyder’ın, kendisine oldukça tutkulu hayranları bile eğer filmde Amber Heard olursa filmi izlemeyeceğini iddia ediyor. Açıkçası bana bu iddialar birazcık abartılı geliyor ama görmezden de gelemiyoruz tabii.

Siz nasıl buldunuz Zack Snyder’in siyah beyaz Justice League trailerını? Sizce böyle bir trailera gerek var mıydı yoksa olmasa da olur muydu? Siyah beyaz bir Justice League izlemek ister misiniz? Yorumlarda buluşalım, konuşalım.

Author

Kalabalıkta sesini kaybetmemek için içerik üreten biri. Her ateşin iyi bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünür. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Onu her yerde "Tavşan" diye çağırabilirsiniz.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.