Hani bazı oyuncular vardır, hangi rolde oynarsa oynasın hep aynı rolü oynuyormuş gibi gelir. Öte yandan bazı oyuncular da her seferinde o kadar farklı roller ile çıkarlar ki karşımıza, o olduğunu fark ettiğimizde şaşırırız. Benim için Oscar Isaac bu insanlardan bir tanesi mesela. Dune filminde Leto Atreides’i, Star Wars’da Poe Dameron’u ve X-Men: Apocalypse’de Apocalypse’i canlandıran ünlü oyuncu, her seferinde birbirinden farklı karakter portreleri çizdi. Şimdi ise bambaşka bir karakterle birlikte yeniden süper kahraman evrenine geri dönmeyi planlıyor. Hem de Moon Knight olarak!

Bu yılın, herkes için olduğu gibi Marvel için de hiç iyi geçmediği bilinen bir gerçek. Marvel Sinematik Evrenini başlatan Iron Man filminin vizyona girişinden yani 2009 yılından bu yana ilk defa bir yılda hiçbir Marvel filmi vizyona girmedi. Her biri ortalama bir milyon dolar barajını aşan bu filmlerden bir tanesini bile çıkaramamak stüdyonun elini oldukça zorladı. Sinema salonlarının kapalı olması dolayısıyla insanların dijital platformlara yöneldiğini gören Marvel, Disney’in kendi dijital film ve dizi izleme platformu olan Disney+’a yaptığı projeleri hızlandırmak için düğmeye bastı. Önce She Hulk, sonra Ms. Marvel dizilerinin başrol oyuncularını duyuran Marvel şimdi de Moon Knight dizisi için başrolünü buldu. Oscar Isaac, Marvel’ın Moon Knight’ı olacak gibi gözüküyor.  

Aslında biz bundan bir hafta önce Moon Knight Kimdir isimli bir video üzerinden; Moon Knight’ın kim olduğunu, dizisinde neleri beklediğimizi anlatan bir video yapmıştık zaten. O yüzden buraya daha fazla karakteri açıklayarak sizi boğmayacağım.  Ama sadece şunu söylememiz gerekirse biz şimdiden deli gibi heyecanlıyız. Aslında büyük ekrana çıkmadığı için bir nebze içimiz buruk olsa da sonunda kanlı canlı bir Moon Knight izleyeceğimiz için çok mutluyuz. Her ne kadar Marvel cephesi bu haber için herhangi bir doğrulama yapmasa da yalanma yapmaması bile bizim için sevindirici bir haber. Sonuçta ateş olmayan yerden duman çıkmaz öyle değil mi?

Oscar Isaac’in Moon Knight dizisinde başrol olmasına siz ne diyorsunuz? Sizce güzel bir oyuncu seçimi mi? Siz kimi seçerdiniz? Yorumlara yazın da birazcık oyuncu seçim yeteneklerimizi yarıştıralım.

Author

Kalabalıkta sesini kaybetmemek için içerik üreten biri. Her ateşin iyi bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünür. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Onu her yerde "Tavşan" diye çağırabilirsiniz.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.