Yavaşça, çok yavaşça da olsa, Lord Of The Rings dizisiyle ilgili haberler almaya devam ediyoruz. Amazon bize pek bir şey göstermemeye yeminli gibi farkındaysanız, o yüzden edinebildiğimiz bütün haberler bizim için altın değerinde. Diziden en son haber aldığımızda aylardan ocaktı, Amazon yüzümüze bakıp acımış ve on beş oyuncuyu birden açıklamıştı. Bugün ise bir kez daha gezegenler hizalandı: Takvimler aralık ayını gösteriyorken yirmi oyuncuyla daha tanışabildik! Eee, hepiniz geldiniz mi? O halde yazıyorum tam listeyi, bir bakın bakalım:

Cynthia Addai-Robinson, Benjamin Walker, Peter Mullan, Maxim Baldry, Ian Blackburn, Kip Chapman, Anthony Crum, Maxine Cunliffe, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Thusitha Jayasundera, Fabian McCallum, Simon Merrells, Geoff Morrell, Lloyd Owen, Augustus Prew, Peter Tait, Alex Tarrant, Leon Wadham, Sara Zwangobani

Görsel: theonering.net

Liste böyle. Var mı tanıdık? Yoksa da sorun değil, birazdan açıklayacağım bu insanların kimler olduklarını. İlk açıklanan on beş kişiyi hatırlıyor musunuz bilmiyorum fakat orda da pek tanıdık isim yoktu. LOTR filmlerindeki geleneği sürdürüp tanınmamış oyuncularla devam edeceklerini söylemiştim, öyle de yapıyor gibiler. Bunun yanında da şunu belirtmem lazım ki bir önceki haberde açıklanan oyuncuların dizide kimleri canlandırabilecekleri konusunda az ya da çok tahmin yürütebilmiştim- Bu haberde ise pek bir şey söyleyemiyorum maalesef ki. Yani ekibe bakıyorum, aralarında gerçekten de elf olmak için doğmuş olanlar var. Ama işte, “Bu kesin bunu oynayacak,” tarzında bir yorum yapamıyorum maalesef. Sizin bir fikriniz varsa yorumlarda belirtmekten çekinmeyin!

Sayabileceğim kadarıyla bu ekibi sayayım size: Cynthia Addai-Robinson, Spartacus dizisinde Naevia isimli karakterle yer almış. Bir de Arrow dizisinde Amanda Waller olarak görmüşüz onu. Peter Mullan ise Westworld dizisinde James Delos rolündeymiş. İlginçtir ki bu ekipten Peter Tait’i daha önce Return Of The King’te Shagrat rolünde izlemişiz! Eh, onca makyajın altından tanıyamamış olmamız da affetsin artık. Oyuncular arasındaki Lenny Henry ise İngiltere’nin en tanınmış komedyenlerinden birisi. Maxim Baldry’i de Years And Years dizisindeki Viktor karakteri olarak tanımanız mümkün. Bunların dışında, Ian Blackburn, on sekiz yaşında genç bir aktör ve LOTR projesinden önce kısa filmlerde ve tiyatro gösterilerinde yer almış. Hayır hayır, kesinlikle böyle genç aktörleri kıskanmıyorum. Nereden çıkarttınız?

Yoruldum. Açıkçası biz bu aktörlerin çoğunu pek iyi tanımasak da hepsinin harika drama okullarından mezun olduklarını biliyoruz ve rollerini hakkıyla yerine getireceklerine eminiz. Elijah Wood da tanınmıyordu, o da on sekiz yaşındaydı, bakın nereden nereye! Ah ah, keşke bize biraz daha üzerine konuşmalık şeyler verseler de sadece birkaç isim görüp heyecanlanmak zorunda bırakılmasak. Biz de hayranız yahu, biraz da bizi düşünün! Heyecanlanmaya, setten görseller görmeye bizim de hakkımız yok mu? Vicdanın sızlamıyor mu Amazon?!

Author

Batı Edebiyatları okur, kedi sever. Bir de buralarda yazıp çizer. @mightbeyagmur

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.