Henüz yılın başında olmamıza rağmen bu yılın, geçen yıldan daha “normal” başladığını söylememiz gerekiyor. Daha yılın başında olmamıza rağmen bir adet Marvel içeriğine kavuştuk ve diğerleri için de gün saymaya başladık. Artık tıpkı eski güzel zamanlarda olduğu gibi Marvel’ın yeni projelerinden her geçen gün yeni bir bilgi geliyor ve biz de büyük bir zevkle bunları yazıyoruz. Bundan yaklaşık iki ay önce başrolünün Oscar Isaac olacağı sızdırılan Moon Knight dizisinin, kötü adamını canlandıracak oyuncu bugün belli oldu. Sevgili geekler, Ethan Hawke’a hoş geldin deyin!

Disney’in, Moon Knight serisi tıpkı karakterin kendisi gibi, oldukça gizemli bir şekilde yapılanmaya devam ediyor. Önce başrolün Oscar Isaac olacağı sızdırıldı fakat daha sonra bu konuda Disney’in hiçbir açıklama yapmaması bizi, “Acaba asparagas haber miydi?” diye düşündürttü. Fakat projenin sinematografisinden sorumlu Gregory Middleton, “Oscar Isaac gibi muhteşem aktörle çalışacağız” gibisinden yaptığı bir yorum sayesinde dolaylı yoldan da olsa Oscar Isaac’in, projenin başrolünde olacağı doğrulandı. Bugün ise dizinin kötü adamının Ethan Hawke olacağı açıklandı.  

Ethan Hawke’ın dizinin kötüsü olacağı açıklandı açıklanmasına ama açıkçası elimizdeki tek bilgi bu kadar. Yani tam olarak hangi kötüyü canlandıracak, rolü büyük mü küçük mü olacak, tüm sezonda gözükecek mi yoksa bir iki bölümlük bir kötü mü olacak bilmiyoruz. Fakat tabii ki birçoğumuz, Ethan Hawke gibi bir ismin, dizinin ana kötüsü olacağından yana kullanıyoruz oyumuzu. Bu yüzden de aklımıza Moon Knigt’ın baş düşmanı, ana kötüsü Bushman’i getiriyor. Amerika devleti için çalışan, paralı asker Raul Armand Bushman, Marc Spector yani henüz Moon Knight olmadan önceki Moon Knight’a ihanet ederek onu bugün olduğu kişiye dönüştüren olaylar silsilesini başlatan adam. Bu yüzden de Moon Knight’ın hayatında çok büyük bir öneme sahip. Yani karakterin kişiliği ve Ethan Hawke’ın oyunculuğunu kafada birleştirince aslında çok da yakışıyor role, öyle değil mi?

Efendim siz ne düşünüyorsunuz Ethan Hawke’ın, Marvel evreninde bir kötü karakteri canlandırmasıyla ilgili? Sizce hangi kötü adamı canlandıracak? Ve tabii ki en önemli soru: Moon Knight dizisi için heyecanlı mısınız? Yorumlara bekliyoruz.

Author

Kalabalıkta sesini kaybetmemek için içerik üreten biri. Her ateşin iyi bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünür. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Onu her yerde "Tavşan" diye çağırabilirsiniz.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.