Kendisini bir sonraki yıl yani 2022’de, dördüncü Matrix filminde göreceğimiz Neil Patrick Harris, How I Met Your Mother’dan sonra, birkaç yıldır kısa süreli komedi dizilerinden ayrılıp farklı tarzlar denemiş, bizler de özellikle Talihsiz Serüvenler Dizisi‘nde kendisini takip etmiştik. Her hafta en az birkaç tanesinden haber aldığımız yeni Netflix projelerinden Uncoupled isimli dizide ise kendisini tekrar, bir komedi serisinin başrolü olarak izleyeceğiz.

Uncoupled dizisi kısaca, on yedi yıllık bir evliliğin ardından kocası tarafından terk edilene kadar mükemmel bir hayatı olduğunu düşünen Michael’ın başından geçenleri anlatacak. Kapıyı çekip giden kocasının ardından Michael, bir gecede hem ruh eşi olarak düşündüğü adamı kaybedecek hem de 40’lı yaşlarını tamamlamasına az bir süre kala kendisini, New York’ta yaşayan bekar bir eşcinsel olarak bulacak. Konusu buraya kadar çok özgün, izlenmedik bir şey değil ama bir yandan da komedi dizilerinden, birbirlerine ne kadar benzeseler de bundan ziyade bizi eğlendirmelerini bekliyoruz neticede, orası çok farklı bir alan. Milenyumu yirmi yıl kadar aşmanın güzel yanlarından biri, beş bin kere işlenen bir konsepti yine de farklı bir tatta izleyebileceğini bilmek sanırım; tıpkı eşlerinden ayrılan iki en yakın arkadaşın hikâyesiyle Altın Kızlar konseptini, Grace & Frankie‘de çok farklı bir tatta izleyebildiğimiz gibi.

Kendisini meşhur eden dizide bir kadın avcısı olarak izlediğimiz ve bence yeteneği kesinlikle HIMYM sevip sevmemekten ayrı olarak düşünülmesi gereken Harris’i, bu sefer o rolün her anlamda zıttı ama bir yandan da kendi gerçek yaşantısından izler taşıyabilecek bir rolde izlemek, eğlenceli olabilir diye düşünüyorum. Harris, Uncoupled’in başrolü olmanın yanında dizide yönetici yapımcı olarak da görev alacakmış. Dizinin yapımcılığını Harris ile birlikte üstlenen isimler arasında, Modern Family‘nin yapımcısı Jeffrey Richman da bulunuyor ki bu da Modern Family‘i çok seven bir insan olarak güvenimi ayrıca topluyor. Çekimlerine 2021 içerisinde başlanacak olan dizinin yayın tarihi ise henüz belirli değil.

Eninde sonunda ortalama bir Netflix komedisinden bahsettiğimizin farkında olsam da diziye karşı bir çekim de hissetmedim diyemem. Aradığımız o farklı tadı burada bulur muyuz, çekimlerine bile henüz başlanmayan bir dizi için bunu söylemek güç. Sizler ne dersiniz, bir bakar olacak mısınız Uncoupled dizisine?

Author

Editör-in-çiif. Hayvan dostu, çokça yalnız; ismiyle müsemma ama çoğunlukla zararsız. İyi tavsiye verir, geç olana dek ciddiye alınmaz. Her geçen gün bitkinliğine şaşırarak ‘takı taluy takı müren‘ arıyor.

1 Comment

  1. Berkan Erkal Reply

    İzliyoruz bakalım fena değil şuan için tespitlerin için tebrik ederim

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.