Filmin twitter adresinden atılan bir tweet sebebiyle yaklaşık on gündür beklediğimiz Spider-Man: Across the Spiderverse fragmanı, tahmin edildiği gibi dün akşam itibariyle paylaşıldı. Miles Morales ve annesi arasında geçen bir diyalog ile başlayan fragman, ikinci kısmında bizlere filmden kesitler sunuyor. Bunlar arasında Spider-Woman karakterine ilk bakış, durdurup durdurup easter egg arayabileceğiniz bir sürü Spider-Man varyasyonunun olduğu sahneler, bebek kangurusu ile gördüğümüz Peter B. Parker ve tabii filmin Spot karakteri dışında karakterimize bir başka baş belası olacak olan Miguel O’Hara, namıdiğer Spider-Man 2099 yer alıyor.

Ben fragmanı beğenmedim. Sen Avengers: Endgame misin de hepi topu iki dakika süren videonun yarısını ilk filmden sahnelerle dolduruyorsun? Devasa sürprizler var da onları mı gizlemek istiyorsun? Peki fazla şey gösterme, anladık ki bu güzel bir şey olacak iyi yapılırsa ama bundan neredeyse bir sene önce gördüğümüz video bile daha iyiydi! O kadar gün bizi heyecanlandırıp da karşımıza böyle teaser tadında bir şey neden çıkarıyorsunuz? Çok da abartıp filmi izlemişiz gibi hissettirmeyen bir ortası bulunamaz mıydı? Benim açıkçası sinirim bozuldu fragmanı izleyince. Eminim nihai sonuç güzel olacaktır da bu fragman heyecanımı zedeledi bir açıdan. Ayrıca o Spider-Woman hele bir maske takmasın, o zaman görürsünüz siz!

Sizce Miles Morales neden diğer Spider-Man karakterleri tarafından saldırıya uğruyor? İlk filmden daha iyi bir film olacak mı? Hangi absürt Spider-Man varyasyonlarını görmeyi bekliyorsunuz? Spider-Man: No Way Home üçlüsünü en azından cameo olarak görecek miyiz? Favori Spider-Man’iniz hangisi? Görüşlerinizi umutlandırıp utandırmadan bizimle yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

Author

Hikâye odaklı oyunlar oynarım, film/dizi izlerim, arada sırada da çizgi roman okurum. Bunlarla meşgul değilsem de muhtemelen uyuyor olurum. "Benim düşünceme göre endişelenenler iki kez acı çeker."

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.