Thunderbolts* yeni yılın mayıs ayında bizlerle olacak. Bundan yaklaşık bir ay önce sızan fragmandan sonra ekibe ilk resmi bakışımızın zamanı geldi!

Thunderbolts* MCU’nun arka planda kalan Ghost, Taskmaster, US Agent gibi karakterlerine yeni bir nefes olacak diyebiliriz. Black Widow filminde tanıştığımız ve Hawkeye dizisine de konuk olarak gelen Yelena Belova’nın, gizli bir görev kapsamında girdiği tesise sadece kendisinin değil az önce saydığım karakterlerin de gönderildiğini anlamasıyla başlıyor hikaye. Tabii birbirleriyle olan ilk etkileşimleri hal hatır sormaktan biraz daha farklı geçiyor. Valentina Fontaine tarafından bir araya getirilecek ekip bir nevi MCU’nun Suicide Squad’ı olacak gibi duruyor.

İnsanların da dediği gibi Thunderbolts* fragmanı eski MCU havasını hissettirdi bana da. Özellikle Captain America: The Winter Soldier filmiyle benzer gözüküyor casusluk teması. Yelena Belova rolünde çok başarılı Florence Pugh da filmi taşıyacaktır. Ben daha önce de dediğim gibi Ghost ve Taskmaster karakterlerinin yeni maskelerini sevmedim ama inşallah bu filmle beraber çok daha benimsediğimiz karakterlere dönüşürler. Bob karakterinin neler yapacağını da merak ediyorum ama belki bilmeyenler vardır diye detay vermeyeyim o konuda.

Thunderbolts* fragmanı size neler hissettirdi? Ekip sizce başarılı olacak mı seyircileri sinemaya çekme konusunda? Filmin isminde kullanılan yıldız işaretinin neye gebe olacağını düşünüyorsunuz? Yazdıklarınızın sonuna yıldız koyup film çıktıktan sonra aslını açıklayın.

Author

Hikâye odaklı oyunlar oynarım, film&dizi izlerim, arada sırada da çizgi roman okurum. Bunlarla meşgul değilsem de muhtemelen uyuyor olurum. "Benim düşünceme göre endişelenenler iki kez acı çeker."

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.