Marvel’ın Netflix projesi mütevazı gidiyor, değil mi? Maşallah yani, kendi yağında kavruluyor diziler. Sessiz sedasız iyi bir niş tutturdular kendilerine. Küçük de olsa kemik bir kitleleri var. Herhalde Disney çok farkında değildir, ama hayranlar seviyor gibi. Güzel bir aralık buldu yani. Kulvarında değerlendirirsek, gayet takdir edilesi bir başarı.

Böyle değil tabii ki. Hayvan gibi bir şey oldu Marvel-Netflix dizileri. Daredevil, eleştirmenlerden övgü üzerine övgü topladı. Her iki sezonu da Vincent D’Onofrio, Charlie Cox ve Jon Bernthal gibi aktörlerinin performanslarıyla, muazzam sinematografisi ve unutulmaz dövüş sekanslarıyla bomba gibi konuşuldu. Jessica Jones Emmy’ler kazandı, David Tennant fena takdir gördü. Luke Cage de destur demeden, Netflix’i kırarak başladı ömrüne.

2013 God's Love We Deliver 2013 Golden Heart Awards Celebration - Arrivals

Şimdi yolda bir Iron Fist var, bir ara The Punisher solo dizisi gelecek. Esas ana yemek ise ondan sonra gelecek, The Defenders. Ve Marvel, New York Comic-Con’da bu diziyle ilgili muhteşem bir haber attı ortaya. Filmn ana kötüsünü, Sigourney Weaver’ın oynayacağını açıkladı. Sigourney Weaver. Alien. Ghostbusters. Avatar. Geek dünyasının en billurlu aktrislerinden birini koydular yani kadroya, çıldırıyoruz arkadaşlar, anlıyor musunuz?

Weaver kalibresinde bir aktrisi bağlamış olmaları, gerçekten, Netflix evreninin herhalde bu noktaya kadar getirdiklerinin net bir tasdiki oldu. Yani Allah için, Weaver Avengers 3’ün kötüsü olacakmış desek, şaşırır mıydınız? Cidden yani? Hani elbette Vincent D’Onofrio, David Tennant, Mahershala Ali, Carrie-Anne Moss da kariyerli isimlerdi ama… Sigourney Weaver ya?! Şimdi tek soru, kimi oynuyor olabileceği. Var mı tahminler geek alemi? Yorumlara yazın, görelim!

Author

Yalnız olduğunu düşünen, ama bunun uzun sürmeyeceğini bilen bir adam. Bir gün Kaliforniya'nın yeşillikleri uğruna Arizona'daki evini terk edip gitti, geri dön çağrılarına da kulak vermiyor.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.