İçeriğe geç
Sinema 2 dk okuma

Scream 7 Resmi Olarak Duyuruldu Ve Yeni Yönetmenini Buldu!

eminovspopkult eminovspopkult
scream paramount ghostface
scream VII christopher landon radio silence

Scream 7 filminin geleceği önceki filmin gişe hasılatına bakıldığında kesin gibi bir şeydi ama sonunda resmiyete kavuştu! Ayrıca filmin yönetmenlik koltuğuna dair önceki söylentiler de doğrulanmış oldu.

Bir tweet ile resmileşen Scream 7 ayrıca son iki filmi yönetmiş olan Radio Silence yani Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett ikilisinin seriden ayrılışına şahit olacak. Radio Silence ikilisi her ne kadar direkt kameranın arkasında olmayacak olsalar da, yapımcı olarak yine projede bulunacaklar. Peki filmi kim mi yönetecek? Happy Death Day filmleri ve Freaky ile korku-komedi türünde oldukça iyi işler çıkarmış olan Christopher Landon! Daha iyi bir tercih olamazdı cidden, dolayısıyla çok mutluyum bu habere.

Şimdilik ortada bu bilgiler dışında filme dair hiçbir şey yok tabii ki. Fakat devam etmekte olan grevleri göz önünde bulundurduğumuzda en erken 2025 yılına izleriz anca ki bu bir açıdan da iyi çünkü Scream 6’nın beşinci filmden hemen sonra gelmesi bence iyi bir sonuç getirmedi. Belki böyle bir ara iyi bir devam filmi görme ihtimalimizi arttırır.

Tıklarsan bu içerik X'ten yüklenir ve X kendi çerezlerini kullanabilir.

Scream serisi beşinci film ile yine önceki filmiyle arasına neredeyse on yıl koyarak dönmüş ve aynı o film gibi iyi bir tazeleme yapmıştı seriye. O filmden dolayı güvenimizi kazanan Radio Silence ikilisi ne yazık ki Scream 6 ile bizi üzdü. Hem fazla uzaması, hem 3. perdesinin iyice karikatüre dönmesi hem de korku-komedi türü için bile sınırları fazla zorlayan “ölümsüz” başrolleri ile can sıkan filmden sonra açıkçası yedinci filme umudum pek yoktu iyi olması açısından. Bu gelişmeden sonra bir de Christopher Landon yanına Happy Death Day başrolü Jessica Rothe hanımefendiyi Ghostface olarak getirirse tadından yenmez! Güzel bir ironi de olur ayrıca.

Scream serisinin yeni filmi sizde merak uyandırıyor mu? Altıncı film oldukça başarısız değil miydi? Daha kaç tane film gelir? Sidney geri döner mi? Yeni bir düşünme tarzıyla yorumlar oluşturun aşağıda!

eminovspopkult

Hikâye odaklı oyunlar oynarım, film&dizi izlerim, arada sırada da çizgi roman okurum. Bunlarla meşgul değilsem de muhtemelen uyuyor olurum. "Benim düşünceme göre endişelenenler iki kez acı çeker."

Tüm yazıları (393)

Bunlar da ilgini çekebilir

1 yorum

  1. Syidney’nin geri dönmesi gerekiyor fakat yeni bir esas kızımız olduğu için onun artık Ghostface olma vakti geldi Sidney vedayı kendine yakışır şekilde Ghostface olarak yapmalı.

Yorum Yap

E-posta yazman isteğe bağlı. E-postanla yazarsan ilk yorumun okunup yayımlanır, sonrakiler doğrudan çıkar; e-postasız yorumlar her seferinde okunup öyle yayımlanır. Yorumları site yöneticileri ve yazarlarımız okuyup onaylar; onay bekleyen yorumunu bu tarayıcıda bir hafta boyunca sen de görürsün, onaylanana kadar başka okur görmez. Adın ve yorumun yayımlanır; e-posta adresin ve IP'n yayımlanmaz, yalnız site yöneticileri görür, spam denetimi ve sorumluluk için saklanır — ayrıntısı Gizlilik Politikası'nda. Spam denetimi sunucumuzda yapılır; yorumun başka bir hizmete gönderilmez.