DC’nin son çıkan filmleri içinde diğerlerine nazaran çok daha pozitif yönde eleştirilen Aquaman’i, herkes gibi ben de izlerken keyif almıştım. Dolayısıyla ikinci filmini bekleyenler arasında olduğumu söyleyebilirim. İlk filmin başarısından sonra ikincisinin geleceği kesindi fakat şu zamana kadar pek bir ses soluk çıkmıyordu; Jason Momoa’yı bir kez daha dalgalarla boğuşurken izleyeceğimiz, Amber Heard’ün akıbetinin ne olduğunu hala bilmediğimiz fakat yönetmen koltuğunda bir kez daha James Wan’ı göreceğimiz Aquaman’in ikinci filminden sonunda yeni bir haber aldık, sizinle paylaşmaya hazırız!

TheWrap’in haberine göre Game Of Thrones dizisinden Euron Greyjoy olarak tanıdığımız Pilou Asbæk, Aquaman’in ikinci filminde yer alacak! Evet, Game Of Thrones’un finali birçok kişi için öyle büyük hayal kırıklığı oldu ki internet birlik olup bu dizinin varlığını unutmaya karar verdi ama kolektif travmayı bir kenara bırakıp hatırlarsanız Jason Momoa’yı da ilk olarak bu dizide görmüştük. Dizide bir kez bile görüşmüş olsalardı şu an “Bak bak, kankasını getirmiş filmine” esprisi yapacaktım, olmadı. Reddit’in güzel insanları, Aquaman filminin Game Of Thrones oyuncularını tek tek alarak yavaş yavaş diziye hak ettiği finali verecek olması konusunda espriler yapmış- İnsan şöyle zamanlarda GOT izlemiş olsaydım keşke diyor.

Hangi karakteri oynadığı konusunda da kesin bir bilgimiz yok ama teoriler, bu dizinin kötüsü olarak DC’nin Nautical Enforcement of Macrocosmic Order adındaki, yani kısaca NEMO olarak bildiğimiz ekibi görebileceğimiz yönünde. Durum böyle olursa, yani DC gerçekten beyaz perdede bu ekibi toplamaya karar verirse Black Manta’yı lider olarak göreceğimiz kesin. NEMO’nun üyelerinden biri olan King Shark’ı zaten yeni çıkarak olan The Suicide Squad filminde göreceğiz- dolayısıyla geriye Broadside, Fisher King ve Black Jack kalıyor. Şöyle bir baktım da hayranlar, Pilou Asbæk’i en çok Black Jack olarak görmek istiyorlar sanırım.

Aquaman 2’nin vizyon tarihi şimdilik 16 Aralık 2022 gibi gözüküyor fakat buna rağmen şu noktada film hakkında öğrenebildiğimiz tek şey Pilou Asbæk’in de yer alacağı oldu. Onun da karakterini bilmiyoruz. Üstüne üstlük, Warner Bros’un takvimi de dolu gözüküyor. Yani, aynı tarihte Avatar 2’nin de çıkmasını planladıklarını biliyoruz- İkisinden birisi ertelenecek belli ki. Gerçi, Avatar 2’yi göreceğimize dair güveni tam olan var mı hala? Benim tükendi mesela.

Siz ne diyorsunuz? Pilou Asbæk’i nasıl bilirsiniz, sizce iyi bir oyuncu mu? Sizce onu, hangi rolde göreceğiz?

Author

Batı Edebiyatları okur, kedi sever. Bir de buralarda yazıp çizer. @mightbeyagmur

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.