Bu yıl içerisinde size o kadar kötü haber verdim ki artık adım kara haberciye çıkacak diye korkuyorum. Üstelik bunu yapmak için de oldukça isteksizim ha. Yani kötü bir sürü haberi atlayıp, küçücük bir iyi haberin peşinde koşuyorum çoğu zaman. Ama ne yazık ki çoğu akşam size yalnızca kötü haberler getirebiliyorum. Konumu da bildiğiniz için daha fazla uzatmıyor ve ağzımdaki baklayı çıkarıyorum: Çekimlere yeniden başlayan Batman filminin seti durduruldu ve Robert Pattinson’un korona virüs testi pozitif çıktı.

Bu noktada dünyada sağlıktan daha önemli bir şey olmadığı için bunun hiç öyle “filmin çekimlerine ara verildiğine üzüldük” haberi olmadığının altını çizmekte önem var. Bunu başta belirttiysek hemen olan olayları sırasıyla vermeye başlayalım. Efendim, bildiğiniz gibi yılan hikâyesine dönen Batman filminin başına Mat Reeves’in geçmesiyle film çekimi hızlandı, başroller değişti, senaryo yeniden yazıldı ve en baştan çekimlere girişildi. Fakat çekimlerin çok az bir kısmı tamamlanmışken dünyada patlak veren salgın hastalık yüzünden çekimler durduruldu. Sonra artık bu salgının kısa sürmeyeceğini anlayan şirketler “tedbirler” ile beraber projelerine devam etme kararı aldılar ve birçok film çekimlerine yeniden başlandı. Fakat Warner Bros., film ekibinden birinin Covid-19 testi pozitif çıktığı için film çekimlerinin tekrar durdurulduğunu duyurdu. Daha sonra da film ekibindeki bu kişinin Robert Pattinson olduğu ortaya çıktı.

Vanity Fair’in yaptığı haber, film çekimlerinin başlamasından kısa bir süre sonra hastalığa yakalanan bu kişinin bizzat başrol oyuncusu olduğu ama Warner Bros.’un bunu duyurmadığı yönündeydi. Şimdilik bildiğimiz her şey de maalesef bu kadar. Bundan sonraki açıklamalarda her şeyin daha net anlatılacağını umut ediyoruz ve tabii ki Robert Pattinson’un da sağlık durumunun iyiye gitmesini diliyoruz.

Bugün ne yazık ki Covid testinin pozitif olduğu açıklanan tek kişi Robert Pattinson değil. Ayrıca ünlü oyuncu Dwayne “The Rock” Johnson da tüm ailesiyle beraber üç hafta önce yaptırdıkları Covid testlerinin pozitif çıktığını açıkladı. Şimdilik durumlarının iyi olduğunu belirten ünlü oyuncu, “iyileşme sürecinde” olduklarını söyledi.

Efendim, şimdilik haberler bunlar. Hem Dwayne Johnson ve ailesinin hem de Robert Pattinson’un en yakın zamanda hastalığı atlatmasını ve bu tür haberleri daha fazla vermemeyi diliyoruz. Siz de kendinize çok dikkat edin ne olur. Sağlıcakla kalın, hoşça kalın!

Author

Kalabalıkta sesini kaybetmemek için içerik üreten biri. Her ateşin iyi bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünür. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Onu her yerde "Tavşan" diye çağırabilirsiniz.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.