The Boys dizisi ilk çıktığında hiçbirimizin aklında bu kadar popüler olacağı geçiyor muydu, bilmiyorum. Kaynak materyalin iyi olduğunu biliyorduk, Karl Urban’ın muhteşem bir oyuncu olduğunu biliyorduk ama bu kadar çok seveceğimizi, yeni sezonunun geleceği günleri sayacağımızı tahmin etmiyorduk. Yine de bundan dolayı şikâyetçi miyim? Asla! Çok sevdiğim bir diziden nasıl şikâyet edebilirim? Öte yandan bu çok sevdiğim diziden size çok sevineceğiniz bir haber verebilirim! The Boys ikinci sezonu daha gelmeden dizinin üçüncü sezonunda Supernatural dizisinden hepimizin çok sevdiği Jensen Ackles’ın katılacağı duyuruldu, haliyle aldı bizi bir heyecan!

Şimdi The Boys’un kalitesini falan artık konuşmayacağız. Birinci sezonunda süper kahraman dünyasını en fazla karikatürize eden ama yine de en gerçekçi süper kahraman dünyasını yakalamayı başaran The Boys, süper kahramanlar aramızda yaşasaydı böyle olurdu gerçekten dedirtmeyi başardı bize. Bunu da böyle uzun uzun sezonlarla ya da bir sezonun dokuzuncu bölümünde başarmadı. Yani bize abi ilk iki sezon sabret sonra inanılmaz açılıyor dedirtmedi. İlk bölümünden itibaren aksiyon ve mizah tonu aldı götürdü bizi.

Şimdi biz dizinin ikinci sezonunu heyecanlı heyecanlı beklerken dizinin üçüncü sezonundan haberler gelmeye başladı. Jensen Ackles’ın kendi resmi Instagram hesabına attığı bir video ile gelecek sezon The Boys dizisinde olacağını resmen ilan etti. Supernatural dizisinde oynadığı Dean Winchester karakteriyle hepimizin gönlünü kazanan ünlü oyuncu, dizinin üçüncü sezonunda Soldier Boy’a hayat verecek.

Bütün ünlü süper kahramanlarının birer parodisine sahip olduğu The Boys evreninde Soldier Boy, Captain America’yı temsil ediyor diyebiliriz sanırım. İkinci Dünya Savaşı’nda savaştıktan sonra büyük bir şöhrete kavuşan ve Amerikan kültürünün en büyük parçası olan Soldier Boy, aynı zamanda ilk orijinal süper kahraman olarak varsayılıyor. Payback isimli bir takımı yöneten Soldier Boy, bir gün The Seven’a katılma kararı alıyor bu da tabii ki Homelander ile aralarında bir hayli tuhaf etkileşimler içeren olaylar silsilesine yol açıyor.

Captain America’nın tezahürünün The Boys evrenine katılacak olmasına mı sevineyim, Captain America’nın tezahürünün şeytani Superman tezahürüyle birlikte liderlik atışmaları yapacak olmasına mı coşayım yoksa bu bahsettiğim tezahürü, Captain America rolüne seçilse sevineceğim Jensen Ackles’ın canlandıracak olmasına mı çıldırayım? Gerçekten inanılmaz kararsız kaldım. Yine de şunu söyleyebilirim ki inanılmaz derecede mutluyum! The Seven ekibine yeni birinin gelecek olması bu sezon acaba orijinal kadrodan bir kişinin daha mı öleceği sorusunu akıllara getirmiyor değil. Allah’ım inşallah Deep’tir. Öyle olursa mutluluğum iki katına çıkar!

Üçüncü sezondan ilk büyük oyuncu duyurusunu yaptık yapmasına ama öyle gözüküyor ki dizinin yapımcılarının Supernatural tarafında hala gözü var. Sam ve Dean’in babalarını oynayan Jeffrey Dean Morgan’ın da dizinin üçüncü sezonuna gelebileceği söylentiler arasında. Ama şimdilik bunlar söylenti. Biz elimizdeki haberlere coşalım.

Evet, efendim siz nasıl buldunuz Jensen Ackles’ın, The Boys kadrosuna katılma haberini? Sizi de beni heyecanlandırdığı gibi heyecanlandırdı mı? Yorumlara gelin de konuşalım!

Author

Kalabalıkta sesini kaybetmemek için içerik üreten biri. Her ateşin iyi bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünür. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Onu her yerde "Tavşan" diye çağırabilirsiniz.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.