Geçtiğimiz cuma günü vizyona giren ve var olan DCEU için tasarlanmış son filmlerden biri olan Shazam! Fury of the Gods ne yazık ki ne gişede ne de eleştiriler konusunda başarılı bir performans sergileyemedi. Ben filmi hiç fena bulmadım ve DCEU içinde daha kötüleri olduğunu düşünüyorum kesinlikle. Sonucun neden böyle olduğuna dair farklı yorumlar yapılabilir tabii. “Shazam o kadar popüler değil” de dersiniz, “İnsanların DCEU biteceği için kalan filmlere hevesi yok” da. Biz buradan rahat rahat konuşuyoruz ama “Emek var emek!” minvalinde hissedenler de yok değil. Onlardan biri filmde Anthea karakterini canlandıran Rachel Zegler olmuş.

Hey! Filmimiz aslında oldukça iyi. Ama daha ziyade yapmayı çok sevdim ve yaparken tanıştığım insanları da, gidin izleyin. Bir şans verin. Boşuna %85 seyirci skoru almadık. Bazı insanlar var ki… Anlamsızca kabalar. Ve bu gereksiz. Ve biliyorum biliyorum ‘Eğer tepkilere katlanamayacaksan…’ falan filan ve haklısınız. Ama filmimiz aslında oldukça iyi. Sadece son zamanlarda eğlenceli şeylerden nefret etmek havalı. Bununla derdim yok. Biz iyiyiz.” Sevgili Rachel Zegler biraz abartmış, film o kadar da iyi değil ama nefret kusulacak ya da yerden yere vurulup böyle düşük bir eleştirmen skoru alacak kadar berbat olmaktan da uzak.

Siz filmi izlediniz mi? Sinemada görmeyi düşünüyor musunuz? Shazam sizce bu oyuncularla DCU içinde kendine yer bulacak mı? Filmdeki sürprizi görünce tepkiniz ne oldu? Diğeri kadar anılmayan başka bir sürprizi yakalayabildiniz mi? Bu kadar spoilerdan kaçınarak konuşmam kafanızı karıştırdı mı? Yorumlarınızı paylaşırken kibarlığı elden bırakmayın.

Author

Hikâye odaklı oyunlar oynarım, film/dizi izlerim, arada sırada da çizgi roman okurum. Bunlarla meşgul değilsem de muhtemelen uyuyor olurum. "Benim düşünceme göre endişelenenler iki kez acı çeker."

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.