Superman karakterinin The Boys dizisindeki Hughie Campbell rolüyle tanınan Jack Quaid tarafından seslendirileceği My Adventures With Superman animasyon dizisi bu yaz Adult Swim kanalına geliyor!

Superman hem karakteri hem de güçleri sebebiyle yazması her zaman emek isteyen bir figür olmuştur çizgi roman âleminde. İyi anlatıldığında klasik olması işten bile olmayan birçok esere sahip olduğu gibi, anlaşılmayıp ön yargıların kurbanı da olduğu çoktur. Asıl çıkış yeri olan çizgi romanları geçtiğimizde ise tatmin edici bir portresini bulmak daha da zorlaşıyor ne yazık ki. Christopher Reeve başrollü Superman ve Superman 2 filmleri dışında “İşte bu be!” denilen bir uyarlamasını pek bulamazsınız beyaz perdede. İşin animasyon tarafına geldiğimizde ise akla ilk gelen şey 1990’lı yıllardaki Superman: Animated Series oluyor tabii. Kahramanımız yaz aylarında ise yeni bir animasyon serisine kavuşacak. My Adventures with Superman isimli yapım HBO Max platformunun pas geçmesinden sonra Adult Swim tarafında kendine yuva buldu.

Görsellik pek batı tarzı çizimlerden oluşmuyor fark edebileceğiniz gibi. Ayrıca kısa videodan da ipucu verilen şekilde Lois Lane de seride önemli bir yer tutacak. Onu ise Alice Lee seslendiriyor. Superman’in gençlik zamanlarında geçecek olan ve hem onun kahramanlıkta ilerleyişini hem de Daily Planet taraflarında Clark Kent, Lois Lane ve Jimmy Olsen üçlüsünün maceralarını konu alacak yapım muhtemelen tek sezon sürecek. Bu tahminin yapılma sebebi olarak ise DC tarafının James Gunn & Peter Safran öncesinden kalma bu yapım yerine, DCU içinde başka bir proje istemesinin daha olası gözükmesi.

İzlemeyi düşünüyor musunuz? Marvel taraflarında öksüz kalmış Modok, Hit-Monkey gibi yapımlara bakmış mıydınız? DC bir şekilde yıllardır bu alanda içerik çıkarırken Marvel’ın bir türlü istikrar yakalayamamasına ne diyorsunuz? Fikirlerinizi bizimle yeni bir bakış açısında paylaşın.

Author

Hikâye odaklı oyunlar oynarım, film/dizi izlerim, arada sırada da çizgi roman okurum. Bunlarla meşgul değilsem de muhtemelen uyuyor olurum. "Benim düşünceme göre endişelenenler iki kez acı çeker."

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.