Popüler kültür haberlerini çok yakından takip etmeyip, arada sırada gelişmelere bakan biri iseniz başlık kafanızı biraz karıştırmış olabilir. Üç ayrı noktadan sizi bir güncele getirelim: Henry Cavill DC evrenine sonunda geri döndü ve yeni projelerde de yer alacak. DC sonunda markaya özel bir stüdyo kurmaya karar verdi ve adı da DC Studios. Bu stüdyonun başına getirilen iki isimden birisi ise son yıllarda adını MCU projelerinden ziyade DC yapımlarıyla andığımız James Gunn. Her şey tamamsa, Henry Cavill’ın IGN’e Gunn hakkında söylediği şeylere geçelim haydi.

Henry Cavill Superman rolünde

Henüz James ile tanışmadım. Tanışmaya can atıyorum. Apaçık şekilde çok çok yetenekli bir adam ve oturup uzun uzun konuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Onun burada olmasından çok heyecanlıyım ve gelecekteki olası birlikte çalışma ihtimalleri için de hevesliyim.” diyor Superman‘imiz. Ayrıca aynı röportajda karaktere geri dönmesi hakkında da birkaç yorumda bulunmuş. “Superman’in beni en çok etkileyen tarafı insan ruhunun en iyi versiyonunu temsil etmesi, en muhteşemini hatta. Mesele sadece güçleri değil. Onun yüreği. Onu bu kadar özel kılan kalbi. Zor olaylar yaşıyor olsa bile diğerlerine yardım edişi. Hala diğerlerini koruyuşu. Her zaman diğerlerine el uzatıp yardım edecek olan o.

Ne yalan söyleyeyim, Superman hiçbir zaman çok umurumda olan bir karakter olmadı. Hayranların yıllardır bu olayın olmasını beklediğini biliyorum tabii de bu gelişme çok bir reaksiyon alamadı benden. Karakterin bir sonraki adımı ne olacak henüz belli değil ama hazır DC yeni bir yapıya bürünüyorken, çoğunluk tarafından daha çok benimsenin bir portrede yansıtılacağını tahmin ediyorum. Gerçi ben Man of Steel’den memnundum. Ayrıca beni internetteki yorumlar mı etkiliyor bilemiyorum da Henry Cavill çok yakışıklı olması dışında dümdüz bir oyuncu, bir şeylerde bulunup bulunmaması o kadar da önem teşkil etmiyor.

Superman karakterinin geri dönüşüne memnun musunuz? İlla da Henry Cavill mı olmalıydı yine rolde? DC’nin sonunda kendi stüdyosuna kavuşmasına sevindiniz mi? Evrenin geleceğinden beklentileriniz nedir? Düşüncelerinizi, bekleme sürecini çok da uzatmadan bize ulaştırın.

Author

Hikâye odaklı oyunlar oynarım, film/dizi izlerim, arada sırada da çizgi roman okurum. Bunlarla meşgul değilsem de muhtemelen uyuyor olurum. "Benim düşünceme göre endişelenenler iki kez acı çeker."

1 Comment

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.