Dur” diyene “Asıl sen dur!” şeklinde cevap veren Marvel Studios, hâlihazırda pazarı hâkimiyeti altına alan süper kahraman işlerine bir yenisini eklemeye karar vermiş. Hayır, ufak serzenişim için hemen kızmayın, hepimiz süper kahraman filmlerini, dizilerini seviyoruz ki burada toplandık ama daha bir tanesini bitiremeden, yenisinin haberi geliyor şimdi, şımarık bir itirazdı bu. Variety‘nin haberine göre Marvel’ın en yeni işi, live-action Wonder Man dizisi; serinin başında tam anlamıyla sürpriz at diyebileceğimiz Shang Chi and The Legend of the Ten Rings‘in yönetmeni Destin Daniel Cretton var, başyazarı ise Hawkeye dizisini de yazan Andrew Guest olacak.

Serinin hikâyesine odaklanacağı Wonder Man ya da gerçek ismiyle Simon Williams, 22 yaşında aile şirketinin başına geçip, Stark Industries ile rekabet etmeye çalışan ve küçük yaşının tecrübesizliğinden beklenebileceği üzere bu yarışı da kaybeden, zengin bir sanayicinin oğlu. Babasından miras şirketinin piyasaya cevap veremeyen zor zamanlarında abisinden yardım istiyor, abisi Eric de onu, bir şekilde şirketten zimmetine para geçirmeye ikna edince yolu, hapse düşüyor. O esnada gazetelerden Simon’ın başına gelenler için Tony Stark’ı suçladığını okuyan Baron Zemo, Simon’a süper güçler vaat ederek deneylerine katılmasını istiyor. Simon da el mahkum, bu teklifi kabul ediyor; deneylerin sonucunda da yine Zemo’nun verdiği isimle Wonder Man’e dönüşüyor.

Wonder Man ile ilgili bu sade orijin hikâyesinin dışında söylenmesi gereken iki şey var sanırım. Birincisi, bu orijinden yola çıkılarak kendisinin Marvel’a kötülerden biri olarak katıldığı düşünülebilir ancak öyle değil; bir süre Avengers’a karşı olsa da en sonunda onlara katılmış bir karakterden bahsediyoruz. İkincisi ise animasyon serisinde de karaktere sesiyle hayat veren Nathan Fillion’un Guardians of Galaxy 2‘nin kesilen sahnelerinden birinde Wonder Man olarak yer aldığını biliyoruz.

Şu an itibariyle ne dizi ne de ismi geçen kimseler hakkında resmi kanallardan bir doğrulama ya da yalanlama gelmedi, gelişmeleri paylaşırız. Fakat her şey bir tarafa, ne zaman yeni bir uyarlama dedikodusu söz konusu olsa insanlar Nathan Fillion’u istiyor ve geek camianın Nathan Fillion çığlıklarına da “Dur!” demek mümkün değil sanırım. Ne dersiniz?

Author

Editör-in-çiif. Hayvan dostu, çokça yalnız; ismiyle müsemma ama çoğunlukla zararsız. İyi tavsiye verir, geç olana dek ciddiye alınmaz. Her geçen gün bitkinliğine şaşırarak ‘takı taluy takı müren‘ arıyor.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.