The Last of Us serisinin dizi uyarlaması bundan iki sene önce büyük ses getirmişti hatırlarsanız. Büyük bir çoğunluğun memnun kaldığı yapımın devam sezonları da onaylanmıştı. Yeni sezondan ilk görüntüler de Max platformunun “gelecek dönem” montajının içinde yer aldı.

The Last of Us dizi uyarlamasının ilk sezonunda, kıyamet sonrası dünyada bir baba kız hikayesi izlemiştik. Birçok ödüle aday gösterilen ve en çok da üçüncü bölümüyle ses getiren dizinin yeni sezonu 2025 yılında bizlerle olacak. Yeni sezonda serinin ikinci oyununu temel alacak dizide başrol olarak tabii ki yine Joel ve Ellie olarak Pedro Pascal ile Bella Ramsey yer alıyor. Onlara eşlik edecek yeni oyuncular arasında ise Dina rolünde gelecek sene Superman filminde Hawkgirl olarak göreceğimiz Isabella Merced ve bu sezonun en kilit karakterlerinden olacak Abby rolünde ise bir zamanlar Ellie rolü en çok yakıştırılan Kaitlyn Dever olacak.

The Last of Us dizinin ilk sezonu benim için vasattı açıkçası ve detaylarıyla da hiç tepki çekmeyen(!) şu yazımda açıklamıştım kendimi. Dolayısıyla devam sezonlarına dair beklentim de pek yüksek değil. Başroldeki iki karakterin de yansıtılışını hiç beğenmemiştim. Üstüne üstlük Ellie rolündeki Bella Ramsey’nin de daha hala role zerre yakışmadığını düşünüyorum. Abby rolü ise apayrı bir hikaye çünkü oyuncu seçimine cidden bayıldım! Bella Ramsey faktörünü ve ana ikilimizi dizi açısından çok da umursamayışımı katınca bu sezon Abby tarafına kaymam içten bile değil gibi duruyor. Yalnız bir konuda haklarını yemeyeyim, yukarıdaki teaserda bazı sahneler direkt oyundan alınmış cidden.

The Last of Us sizce iyi bir uyarlama mıydı? Dina ve Abby için seçilen oyuncuları beğendiniz mi? Sizce malum olay sezonun başlarında mı yoksa en sonunda mı gerçekleşecek? Düşüncelerinizi aslınıza sadık kalmaya çalışarak aktarın.

Author

Hikâye odaklı oyunlar oynarım, film/dizi izlerim, arada sırada da çizgi roman okurum. Bunlarla meşgul değilsem de muhtemelen uyuyor olurum. "Benim düşünceme göre endişelenenler iki kez acı çeker."

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.