Deadpool&Wolverine filmi gişede toplayabileceği kadar parayı toplamış olacak ki filmin dijitale ve fiziksel medyaya ne zaman geleceği açıklandı.

Deadpool&Wolverine öncelikle ekim ayının başında dijital formatta satın alınabilir olacak. Hala fiziksel medyaya önem veren ve koleksiyon yapanların ise biraz daha beklemesi gerekecek çünkü filmin 4K Ultra HD, Blu-Ray ve DVD sürümleri 22 Ekim’de izleyicilerle buluşacak. Amazon’un Prime Video’su filme dair X-Ray modu bulunduracak ve bu ekstra mod izleyicilere trivia bilgiler, Deadpool karikatürleri ve karakterlere dair artı/eksi listesi gibi bonuslar sunacak. 4K Ultra HD paketi ise özel bir çizim ve paketleme bulunduracak. Filmin steelbook versiyonları ise iki farklı seçenek sunacak: Biri Deadpool temasına sahip, diğeri ise Wolverine temasına.

Tabii tüm bunlarla bitmiyor filmin evlerimize gelişi. Deadpool&Wolverine gibi bir filmin en merak edilen yanlarından biri de kurgu odasında kalan ekstra sahneler, çekim hataları ve tabii sürprizlerin arkasındaki düşünce süreçleri. Deadpool ve Wolverine’in ilk kez dövüştüğü sahneye dair yönetmen Shawn Levy ve başrollerden Ryan Reynolds’ın yorumları bu ekstralardan sadece biri. Filmin sürpriz karakterlerine özel bir başka ekstra da yine paket içeriklerinden. Hugh Jackman’ın Wolverine karakterine dönüşüyle ilgili düşünceleri ya da sahnelerin çekimi sırasında yaşanan komik anlar da yine ilgi çekici bonuslardan.

Deadpool&Wolverine dijitale ve fiziksel medyaya gelince tekrar izlemeyi düşünüyor musunuz? Ekstra içeriklerden en çok hangisi ilginizi çekti? Hala fiziksel medya biriktiriyor musunuz? Cevaplarınızı bonus içerikler de ekleyerek oluşturun.

Author

Hikâye odaklı oyunlar oynarım, film&dizi izlerim, arada sırada da çizgi roman okurum. Bunlarla meşgul değilsem de muhtemelen uyuyor olurum. "Benim düşünceme göre endişelenenler iki kez acı çeker."

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.