DCU için açıklanan ilk faz projelerinden olan Lanterns dizisi için çekimlerin 2025 yılının başlarında olacağı bir süredir bekleniyordu. Bu tarihe sadece birkaç ay kalmışken de sonunda başroldeki iki oyuncunun kimler olacağı resmi olarak açıklandı.

Green Lantern titrine sahip birden fazla karakteri içerecek olan Lanterns dizisi ön plana ise yıllanmış, tecrübeli Hal Jordan’ı ve uzay polisliğine yeni yeni başlayan çaylak olarak da John Stewart’ı yerleştirecek. Dünyada, daha da spesifik olarak Amerika’nın kalbinde yaşanmış gizemli bir cinayeti araştırmaya koyulan ikilimiz olayın görünenden çok daha karanlık boyutları olduğunu anlayacak. Ayrıca dizideki hikaye, DCU için tasarlanan büyük resme de bağlantı içerecek tabii ki. James Gunn serinin başrollerini canlandıracak isimleri de bir Instagram gönderisi ile doğruladı. Hal Jordan olarak Kyle Chandler’ı göreceğiz, partneri John Stewart’a ise Aaron Piere hayat verecek.

Lanterns projesi DCU içinde beni en çeken proje olabilir Batman filmi ile birlikte. Bunun en büyük sebeplerinden biri ise dizinin ilk sezonuyla çok sevilen True Detective’den ilham alacağını söylemeleri. Ayrıca polisiye işler ve hele de böyle Lethal Weapon türünde biri yıllanmış, diğeri amatör partnerler her zaman iyi bir potansiyele sahiptir, tabii inşallah onu değerlendirebilirler. Bu arada dizide Green Lantern titrini almış başka Dünyalı karakterler de gözükecek. Bunlardan en net bildiğimiz ise gelecek sene izleyeceğimiz Superman filminde de yer alacak olan Guy Gardner rolüyle Nathan Fillion.

Haberimizin konusu oyuncu seçimlerine geldiğimizde ise John Stewart’a bir şey diyemeyeceğim çünkü karakter hakkında pek bilgim yok ve seçilen adam görsel açıdan tutarlı duruyor. Kyle Gardner’ın Hal Jordan olacak olması ise çok büyük problem olmasa da söylentilerdeki Ewan McGregor, Matthew McConaughey ya da Chris Pine gibi isimlerden daha az heyecanlandıracağı bir gerçek.

Lanterns dizisi için heyecanınız bu haberle birlikte arttı mı? True Detective’den ilham alacak olması umudunuzu yükseltiyor mu? John Stewart rolü için daha iyi adaylarınız var mı? En karanlık gecede ya da en aydınlık günde bize yazmayı unutmayın.

Author

Hikâye odaklı oyunlar oynarım, film&dizi izlerim, arada sırada da çizgi roman okurum. Bunlarla meşgul değilsem de muhtemelen uyuyor olurum. "Benim düşünceme göre endişelenenler iki kez acı çeker."

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.