İçeriğe geç
Muhitkâr ol
Sinema 2 dk okuma

Bize De Böyle Bir Hediye Verilse, Biz De Iron Man 4’e Evet Derdik!

J. H.
Bize De Böyle Bir Hediye Verilse, Biz De Iron Man 4'e Evet Derdik!

Tamam, baştan söyleyelim, Robert Downey Jr’ın tam olarak neye evet dediğinden biz de pek emin değiliz. Kendisi ilk önce çıkıp “Mel Gibson yönetmezse Iron Man 4’te oynamam” demişti, sonra Ellen DeGeneres’in programında gayet rahat bir vaziyette “Evet, Iron Man 4 olacak” dedi. Ondan sonra da bütün internet usta oyuncunun Captain America 3’te oynayıp, Civil War hikayesini ekrana taşıyacağını belirtti. Yani şu an Downey Jr hangi Marvel filminde oynayacak bilmiyoruz. Tek bildiğimiz, Marvel’a bir şey için evet dediği. Bir de niye evet dediğini biliyoruz.

Bilmem hatırlayan olur mu, Ben Affleck Batman v. Superman: Dawn of Justice’in çekimlerine katıldığında bir haber dolaşmıştı internette. Habere göre Affleck Warner Bros’a Batman kostümünü eve götürüp götüremeyeceğini sormuş, Warner Bros’un cevabı da “götüremezsin ama 100 bin dolara satın alabilirsin” şeklinde olmuştu. Warner’ın sahip olmadığı bonkörlüğe Marvel fersah fersah sahipmiş. Zira Downey Jr’a ne vermişler hediye olarak biliyor musunuz?

Avengers_tower

Na bunu. Şaka değil, abartı değil. Robert Downey Jr bir yerde, laf arasında Avengers’tan evine götürüp anı olarak saklamak istediği set eşyasını sorduklarında “O kuledeki A harfini istiyordum” demiş. Her filminden bir anı eşyası saklayan Downey, bu sefer şaka yapıyormuş, fakat evinin önüne bir tır gelip, içinden de A harfi indirildiğinde tam anlamıyla bir şok yaşamış. Denilene göre Marvel, Downey Jr’ın kontratını uzatmak için böyle bir jeste başvurmuş. E görünüşe göre başarılı da olmuş!

Bu tabii daha önce gelen bazı dedikoduların da yüzünü düşürüyor. Kevin Feige’dan da yüksek mertebede olan Marvel yöneticilerinin Robert Downey Jr’dan mutlu olmadıkları, hatta bu yüzden Captain America 3 senaryosundan silinmesini emrettikleri söylenmişti. Ya böyle bir şey cidden vardı ve savaş baltaları gömüldü, ya da aslında hiç böyle bir sürtüşme olmamıştı. Kavga ettiğin adama bilmem kaç metrelik Avengers A’sını göndermezsin değil mi?

J. H.

Yalnız olduğunu düşünen, ama bunun uzun sürmeyeceğini bilen bir adam. Bir gün Kaliforniya'nın yeşillikleri uğruna Arizona'daki evini terk edip gitti, geri dön çağrılarına da kulak vermiyor.

Tüm yazıları (1579)

Bunlar da ilgini çekebilir

2 yorum

Yorum Yap

E-posta yazman isteğe bağlı. E-postanla yazarsan ilk yorumun okunup yayımlanır, sonrakiler doğrudan çıkar; e-postasız yorumlar her seferinde okunup öyle yayımlanır. Yorumları site yöneticileri ve yazarlarımız okuyup onaylar; onay bekleyen yorumunu bu tarayıcıda bir hafta boyunca sen de görürsün, onaylanana kadar başka okur görmez. Adın ve yorumun yayımlanır; e-posta adresin ve IP'n yayımlanmaz, yalnız site yöneticileri görür, spam denetimi ve sorumluluk için saklanır — ayrıntısı Gizlilik Politikası'nda. Spam denetimi sunucumuzda yapılır; yorumun başka bir hizmete gönderilmez.