Bu Hafta Bereket Yağdı, Attack on Titan Filminin İkinci Fragmanı Çok Sağlam! [Video]
Son güncelleme: 22 Ocak 2020
Bir zaman önce duyurmuştuk, serinin hayranları zaten tam emin olamadan bekliyorlar… Shingeki no Kyojin filmi, animeye benzemeyen karakterleri, tanınmayan karakterler ve daha teknolojik unsurları ile başta çok eleştiri aldı, ancak bu yeni gelen fragman, “Oğlum bir durun biz de Japonuz, ne yaptığımızı biliyoruz” dercesine gelmiş.
Anlaşılan o ki, tanıdığımız ve tanımadığımız karakterler ile, anime ve mangaya hissiyat olarak bağlı, ama olay kurgusu olarak bağımsız bir film geliyor. Neyse lafı uzatmayalım, izleyin:
Oynatınca video YouTube’dan yüklenir.
Eee ne diyorsunuz, tam şurada siz de bir gaza gelmediniz mi? Filmi yapanlar işe gönüllerini koymuşlar belli, çıplak deri, yüksek ısı, ateş, duman… Yok yok, bu iş olacak sanki?

Geekyapar ekibinin ortak imzası. 2013'ten beri sinema, dizi, oyun, çizgi roman ve pop kültür üzerine haberler, duyurular ve ekip yazıları bu hesaptan yayımlanıyor.
Tüm yazıları (604)Bunlar da ilgini çekebilir
4 yorum
-
-
Film baya kötü.Efektler direk berbat.Oyuncularında hepsi japon nedense.Adamın adı Eren tipe bak.Animede tek asyalı Mikasa onu da ingiliz yaparlar.
-
Gantz’dan Kanata Hongô da varmış ya la, bir mutlu oldum fragmanda… Mangası apayrı, aldığım haz devam ettiği için animesine girmedim daha. Bakalım bu baya yüksek bütçe gerektiren yapım ne kadar gönül okşayacak.
-
anime devam etsin artık :((
Japon filmleri beni pek etkilemese de Animeler her türlü etkiler. Karakterlerin çıkış noktaları, değişlim ve gelişim süreçleri cidden güzel tasvir ediliyor. Ben 2. Sezonu beklerken bi Live-Action ı na da hayır demem tabikide. Bu arada Mikasa’nın Eren değişi tüylerimi ürpertti..!