Stephen King’in 1986 tarihli ve muhtemelen ben de dâhil çoğumuza palyaço fobisini ithal ettiren It, herkesin malumudur. Andy Muschietti’nin yönettiği; biri 2017, diğeri 2019 çıkışlı, kırmızı balonuyla Pennywise’ı zihnimize kazıyan iki filmin de bu korkulara devası olmadı elbette. Dizi-film sektörünün yükselen korku trendinde HBO Max, It serisinin öncesine dair bir diziye yeşil ışık yaktı ve Andy Muschietti, Barbara Muschietti ve Jason Fuchs’tan Welcome To Derry’i sipariş etti.

It, Pennywise

Andy Muschietti dizinin ilk bölümü de dâhil olmak üzere birkaç bölümünü yönetmek için koltuğuna dönecek; ilk bölümü ise yine senarist Fuchs yazacak. Fuchs ve Brad Caleb Kane projede showrunner olarak görev yapacaklar. Prequel serisi 60’lı yıllarda geçecek ve Derry’nin laneti ile Pennywise’ın kökenlerini konu edinecek; finalinin ise ilk IT filmine bağlanması bekleniyor.

Author

Editör-in-çiif. Hayvan dostu, çokça yalnız; ismiyle müsemma ama çoğunlukla zararsız. İyi tavsiye verir, geç olana dek ciddiye alınmaz. Her geçen gün bitkinliğine şaşırarak ‘takı taluy takı müren‘ arıyor.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.