İzninizle ben bu haberi kişisel bir hayıflanma ile açmak istiyorum; yani, önceki aylarımızı kasıp kavuran Invincible hakkında kamusal alanda o kadar az konuştuk gibi hissediyorum ki canım sıkılıyor bazen. Ama bunun da çok geçerli sebepleri var bakın, açıklayabilirim: Birincisi Invincible, spoiler vermeden konuşmak için zor bir iş. İkincisi, her yeni bölümde bu spoiler‘ların ve kafamızda oluşan soruların sayısı, katlanarak artıyordu. Üçüncüsü, Invincible konuşulacaksa tam ve hakkını vererek konuşmak lazımdı. Dördüncüsü ve bence en en önemlisi ise Invincible’ın keyfini sakince, yedirerek ve sadece kendimiz için çıkartmak daha hoştu, itiraf ediyorum. Bu yüzden bu dört bahane ortadan kalkasıya kadar, kendisi için övgülerden övgü beğendiğimiz bir İlk Bölüm Canavarı çekmekle yetindik, şuradan izleyebilirsiniz.

Öte yandan bu durum çabucak değişecek gibi gözüküyor zira Invincible bir değil, iki yeni sezon onayı aldı!

Takip ediyorsanız zaten bildiğiniz üzere Invincible’ın ilk sezonuna ait son bölüm bugün, erken saatlerde yayınlandı. Girişte saydığım dört bahaneden ötürü diziden bahsetmeyeceğim ancak bu son bölüme kadar az çok hepimizin kafasında dizinin devamına yönelik sorular vardı. Kabul, ilk sezonun ve genel itibariyle dizinin uyandırdığı dalgayı hissettikten sonra devam etmemesi çok mümkün değildi fakat insan da kesinlik arıyor, neylersin.

Neyse ki minik bir sezon arası vermediğimizi ve anlatılan hikâyenin ilk kısmının tamamına erdiğini anlar anlamaz, hâlihazırda gözlerimiz de haber sitelerini bu sebeple karıştırıyorken Amazon’dan tertemiz bir ikinci sezon haberi geldi ve rahatladık. Daha ziyade bağımsız çizgi romanlarla tanınan ve The Walking Dead gibi büyük bir markada imzası bulunan Invincible’ın yaratıcısı Robert Kirkman haberi; okuyarak ve severek büyüdüğü türe yazdıkları bir aşk mektubu olarak nitelediği Invincible’ın, en az iki sezon daha animasyon serisiyle hikâyesine devam edeceği için çok heyecanlı olduğunu söyleyerek karşılamış. Kendisine katılmamak mümkün değil. Bu noktadan sonra ben de izninizle mutlu olmaya kaçıyorum.

Siz Invincible’ı nasıl buldunuz; ikinci ve üçüncü sezonlar için heyecanlı mısınız? Son bölümden sonra beklentileriniz neler? Yorumlara gelin, konuşalım.

Author

Editör-in-çiif. Hayvan dostu, çokça yalnız; ismiyle müsemma ama çoğunlukla zararsız. İyi tavsiye verir, geç olana dek ciddiye alınmaz. Her geçen gün bitkinliğine şaşırarak ‘takı taluy takı müren‘ arıyor.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.