İçeriğe geç
Muhitkâr ol
Oyun 1 dk okuma

KONTAKT’ta E-SPOR Heyecanı Zirve Yapıyor!

Mert Günhan
KONTAKT'ta E-SPOR Heyecanı Zirve Yapıyor!

Son güncelleme: 22 Ocak 2020

KESL afişToplam 21.000₺ ödüllü Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Hearthstone ve StarCraft II: Heart of the Swarm turnuvaları düzenlenecek olan KONTAKT Elektronik Sporlar Ligi Sezon 1′de, internet üzerinden oynanacak ön elemelerle başlayacak maçların büyük finalleri 11 ve 12 Ekim tarihlerinde KONTAKT 5′te gerçekleşecek!

KONTAKT Elektronik Sporlar Ligi’nin birinci sezonu içerisinde gerçekleşecek 1750₺ ödüllü StarCraft II: Heart of the Swarm turnuvasının maç takvimi ve canlı yayın detayları belirlendi!

KONTAKT Elektronik Sporlar Ligi’nin birinci sezonu içerisinde gerçekleşecek 1750₺ ödüllü Hearthstone turnuvasının maç takvimi ve canlı yayın detayları belirlendi!

KONTAKT Elektronik Sporlar Ligi’nin birinci sezonu içerisinde gerçekleşecek 8750₺ ödüllü Dota 2 turnuvasının maç takvimi ve canlı yayın detayları belirlendi!

KONTAKT Elektronik Sporlar Ligi’nin birinci sezonu içerisinde gerçekleşecek 8750₺ ödüllü Counter-Strike: Global Offensive turnuvasının maç takvimi ve canlı yayın detayları belirlendi!

İnternet sitesi : http://kesl.tv/

Mert Günhan

14 Yaşından beri oyunlarla ilgili yazıyor, Trgamer, Oyungezer, Merlin'in Kazanı ve daha pek çok platformda yazdı. Arada dizi yazar, şu anda bir kitap yazıyor, insanlık onurunun depresif müziği yeneceği günü bekliyor.

Tüm yazıları (107)

Bunlar da ilgini çekebilir

Yorum Yap

En çok 6.000 karakter

Adın ve yorumun yayımlanır. Ayrıntı: Gizlilik Politikası.