Aynı cümle içerisinde “DC Comics” ve “Animasyon” kelimelerini bir nefeste zikrediyorsanız, orada bir durup saygı duruşunda bulunmanız gerek. Paul Dini ve Bruce Timm‘in muhteşem Batman: The Animated Series’i ile başlayan ve sonrasında harika Justice League dizileri ve muazzam filmlerle devam eden DC animasyonları, hep bir baş üzerinde olmuştur muadillerinin ve bilakis, DC evrenini takip etmek için de çok keyifli yöntemler sunmuşlardır.

Arrow Flash Vixen

İşte onların arasına çok ilginç bir yerden kardeş katılacağı haberi gelmişti geçtiğimiz günlerde. Arrow ve Flash ile aynı evrende geçen ve aynı kanalda yayınlanacak olan yeni bir dizi, Vixen duyurulmuş, hatta başrolü dahi açıklanmıştı. Dizi 25 Ağustos’ta The CW’nın dijital platformu CW Seed’de yayınlanmaya başlayacak, toplamda 30 dakika sürecek ve altı bölüm olacaktı. Başında Marc Guggenheim’ın duracağı Vixen eğer tutarsa, Megalyn Echikunwoke’nin canlandırdığı karakteri Arrow ve Flash evreninde de görecektik, üstelik Arrow, Flash, Felicity Smoak ve Cisco Ramon gibi diziden tanıdığımız karakterler de, bizzat dizideki aktörleriyle Vixen’a konuk olacaktı.

İşte Vixen için ilk fragman, en sonunda yayınlandı. Şimdiden bir şeyi çok net söyleyeyim, Arrow ve Flash’ı yıllardır uzaktan kararlı bir tiksintiyle takip eden ben, resmen bayıldım Vixen’a. Birincisi, karakterin güç seti zaten çok sağlam. Vixen, kendisine miras kalan bir totem sayesinde dünya üzerinde yürümüş tüm hayvanların güçlerini çağırabiliyor. Bunu dizide yapıyoruz deseler, şüpheyle yaklaşırdım, ama animasyon için ziyadesiyle etkileyici ve mümkün duruyor.

İkincisi, dizinin çizim tarzı o kadar alıştığımız DC çizgisine yakın ki, resmen ihya olmamak mümkün değil. Fragmanın daha ilk saniyelerinde ne demek istediğimi anlayacaksınız. Arrow ve Flash’i de ortaya çok güzel katmışlar gibi duruyor. Açıkçası şurada yanlış bulduğum tek bir şeyi bile söyleyemiyorum, acayip de gazlanmış vaziyetteyim. Uzun süredir nokta atışı bir süper kahraman animasyonu bekliyordum, sağ olsun, Vixen o açlığı kapatacak gibi duruyor. Siz ne diyorsunuz?

https://www.youtube.com/watch?v=C6rSM_0L5pk

 

 

Author

Geekyapar'ın yazı işleri şövalyesi. Uluslararası İlişkiler okudu, okula girmeden önce yaptığı işi yapıyor. Küçükken "Büyüyünce ne olmak istiyorsun?" diyenlere yazar diyordu. Tüm internette bulmak için: @acyberexile.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.