İçeriğe geç
Muhitkâr ol
Teknoloji ve Bilim 1 dk okuma

Intel’in Yeni İşlemcisi Şarapla Gidiyor!

geekyapar
Intel'in Yeni İşlemcisi Şarapla Gidiyor!

Son güncelleme: 22 Ocak 2020

Intel’in Developer Forum’u IDF13 son bulurken, Intel şaşırtıcı teknolojileri ortaya koymaya başladı.

Okulda patatesle ampul yakmamız misali, Intel yeni ve son derece verimli çalışan işlemcilerini şarapla çalıştırarak ilk gösterisini yaptı.

Aynı gösteriden sonra yürüme temposundan ve normal konuşma tonundan sahibini tanıyan güvenlik yazılımı tanıtıldı.

Akıllarda kalan soru ise şu, acaba şarapla çalışan işlemci caiz midir?

wine

geekyapar

Geekyapar ekibinin ortak imzası. 2013'ten beri sinema, dizi, oyun, çizgi roman ve pop kültür üzerine haberler, duyurular ve ekip yazıları bu hesaptan yayımlanıyor.

Tüm yazıları (604)

Bunlar da ilgini çekebilir

Yorum Yap

E-posta yazman isteğe bağlı. E-postanla yazarsan ilk yorumun okunup yayımlanır, sonrakiler doğrudan çıkar; e-postasız yorumlar her seferinde okunup öyle yayımlanır. Yorumları site yöneticileri ve yazarlarımız okuyup onaylar; onay bekleyen yorumunu bu tarayıcıda bir hafta boyunca sen de görürsün, onaylanana kadar başka okur görmez. Adın ve yorumun yayımlanır; e-posta adresin ve IP'n yayımlanmaz, yalnız site yöneticileri görür, spam denetimi ve sorumluluk için saklanır — ayrıntısı Gizlilik Politikası'nda. Spam denetimi sunucumuzda yapılır; yorumun başka bir hizmete gönderilmez.