DCU için planlanan filmler arasına bir yenisi daha eklendi. Söylenene göre Bane&Deathstroke filmi erken yapım aşamasında.

DCU evreninin başında Peter Safran ve James Gunn ikilisi bundan yaklaşık iki sene önce bizleri DCU ile tanıştırmıştı. DCEU evreninin artık geride kaldığını ve her şeyin sıfırdan başlayacağını anlatan James Gunn Faz 1 için Gods&Monsters başlığını kullanmıştı. Duyurulan projeler tüm Faz 1’i kaplamıyordu ve daha duyurulmayan işler de sonradan ortaya çıkacaktı.

DCU için geleceğini bildiğimiz projelere dair en çok soru işareti oluşturan şey ise Flash, Aquaman ve Wonder Woman gibi karakterlere dair film/dizi planlamalarından ziyade Creature Commandos, The Authority, Waller gibi çok daha kısıtlı kitlenin hakim olduğu isimlere yer vermekti. İşte bunlardan bir yenisi daha ortaya çıktı: Bane&Deathstroke filmi! İki karakteri merkezine alacak film için senaryoyu önümüzdeki sene vizyona girecek olan Captain America: New World Order filminin de senaristi Matthew Orton yazıyor. Henüz hikayenin ne olacağına ya da yönetmenin kim olacağına dair bir bilgimiz ise yok.

Bane&Deathstroke filmi cidden sürpriz oldu biz hayranlara. Bane’i en son bundan on üç yıl önceki The Dark Knight Rises filminde görmüştük. Yeni versiyonu için ise yıllar boyunca Guardians of the Galaxy filmlerinin Drax’ı Dave Bautista isteğini belirtti ama o da artık yaşlandı tabii. Deathstroke ise Arrow dizisiyle tekrardan ana medyada da popüler olmuştu; onun üstüne de DCEU’da çok kısa süreliğine Joe Manganiello tarafından canlandırıldı. Ben Affleck’in sonradan tamamen rafa kalkan Batman filminde baş kötü karakter olacaktı ayrıca ama ne yazık ki o projeyi hiçbir zaman göremeyeceğiz.

Hafızaları tazeledikten sonra ise biraz beyin fırtınası yaptığımda iki karakteri de DCU içinde bir noktaya getirmek ana amaç gibi duruyor. Ayrıca The Brave and the Bold isimli Batman ve Robin karakterlerini barındıracak filmden sonra evrenin Batman tarafına eklenmeleri de bir plan olabilir. Hatta direkt Batman vs Robin animasyon filmindeki gibi, Deathstroke Batman filminin kötülerinden biri olarak da gözükebilir Bane ile olan filmin hemen ardından. Detaylar geldikçe öğreniriz ne olacağını ama beni Hem Woman of Tomorrow filminden hem de Paradise Lost’tan daha çok heyecanlandırdı potansiyel olarak.

Siz Bane&Deathstroke filmine dair ne gibi hayaller kuruyorsunuz? Sizce James Gunn bu tür bir proje ile ne amaçlıyordur? Karakterler için aklınızdaki potansiyel oyuncular kimler? Fikirlerinizi en beklenmedik noktalardan vurgulayın.

Author

Hikâye odaklı oyunlar oynarım, film&dizi izlerim, arada sırada da çizgi roman okurum. Bunlarla meşgul değilsem de muhtemelen uyuyor olurum. "Benim düşünceme göre endişelenenler iki kez acı çeker."

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.