Son günlerde Türkiye’de evdeki eski ayakkabı kutularını değerlendirmek çok popüler bir akım. Biz de ‘geekyapar!’ dedik ve evdeki eski ayakkabı kutuları ile yapabileceğiniz şeylerin güzel bir listesini hazırladık.

1) Yatak Odası İçin Gizli Kamera!

Yatak odasında duran bir ayakkabı kutusu kimsenin dikkatini çekmez. Ayakkabı kutusunun dışına basit bir lens, içine de telefonunuzu koyarak bilimum vatandaşın hallerini yakalayabilir, CIA’e satabilir ya da bavullarda depolayabilirsiniz.

ayakkabi_kutus_kamera

2) Popülist Aydınlatma Çözümleri!

Eski ayakkabı kutularınızın üzerine keseceğiniz şekiller ile yatak odanızda yeni bir atmosfer yakalayabilirsiniz. Bilhassa ampul, deniz feneri gibi popüler şekilleri tavsiye ediyoruz.

DIY-Lamp

3) Bavuldan Sıkıldım Diyenler İçin Dosya Kutusu!

Eşin dostun, akrabaların, babanızın, eniştenizin, bazen gazeteci arkadaşlarınızın, nadiren de yurtdışı istihbarat birimlerinin size verdiği dökümanları bavulla saklamak dekoratif olarak ters bir çözüm. Bizim tavsiyemiz favori ayakkabınızın kutularını kullanmanız olacaktır.

shoebox.jpg

4) Özel Günler İçin Renkli Demokrasi Paketleri

Son yıllarda eşi dostu sevindirmek için bayramlarda ve özel günlerde paket açıklamak, paket hediye etmek giderek popülerleşen bir çözüm. Burada tavsiyemiz, evdeki ayakkabı kutuları güzelce sarıp sarmalamak, içine de olur olmadık her şeyi doldurmak. Paketi açtığınızda dostlarınız içindekilerden birini beğenmese bile diğerini beğendiğinden laf edemeyecektir.

ayakkabi_kutusu

5) Tüm Yumurtaları Aynı Sepete Koymamak İçin Organize Yumurtalar

Bugünlerde ortalık karışık. Ne zaman ne olacağı belli değil. Bizim tavsiyemiz, batılının dediği gibi, bütün yumurtaları aynı sepete koymamak. Hangi yumurtayı nereye, neyi hangi kasaya, hangi belgeyi hangi dosyaya koyduğunuzu karıştırmayın. Farklı renklerde kutular kullanarak acil bir durumda, mesela bir sabah aniden kapınız çalındığında hazırlıklı olursunuz.

617

6) Yastık Altını Bırakın, Artık Kutu İçi Moda!

Birikimlerinizi altına yatırmayın, yastık altına koymayın. Hanımın evde boşu boşuna biriktirdiği kutuları değerlendirin.

Mobilya_1458935

7) Çarpışık İlişkiler Labirenti

Kimin eli kimin cebinde, kim kimin adamı, kim hizmet peşinde, kimin kaseti nerede artık kafanız yorulduysa, ayakkabı kutularınızın içine kuracağınız bir labirent sistemi ile saatlerce kendinizi oyalayabilir, bir nebze de olsa kafanızı dinlendirik rahatlayabilirsiniz.

217

8) Yerel Seçim Öncesi Şehir Planlama Projeleri

Aday adayı olduğunuz bölgede yapacağınız icraatları seçmenlerinize tarif etmek için de ayakkabı kutularından yararlanabilirsiniz. Belki projenizi anlatan bir video çekersiniz, viral olur yayılır? Unutmayın, ölümsüzlük egonuzu ayakkabı kutuları ile yenebilirsiniz.

715

Haydi bakalım dostlar! Evdeki eski ayakkabı kutularını değerlendirmeyi unutmayın ve hazırlıklı olun!

Geekyapar!

 

 

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.