Hemen hemen herkesin League of Legends ile bağdaştırdığı Riot Games, son yıllarda bu imajını değiştirmek için elinden geleni yaptı. Mobil oyun piyasasına girdi, çizgi romanlar duyurdu, animasyon dizileri yaptı ve son olarak oyun kütüphanesini geliştirerek Legends of Runneterra ve Valorant gibi oyunlar çıkardı. Riot Games bu sefer de hitap ettiği oyuncu kitlesini değiştirmek adına tüm oyunlarının Game Pass’e geleceğini duyurdu.

Game Pass üyeliği sayesinde hâlihazırda oynaması ücretsiz olan Legends of Runeterra oyunundaki temel kartların tamamını açabileceksiniz, Legends of Tactics oyunundaki küçük efsanelerden birini açacaksınız ve son olarak League of Legends, Wild Rift ve Valorant gibi oyunlardaki tüm karakterleri oynanabilir hâle getirebileceksiniz!

Ne yalan söyleyeyim Game Pass etkinliği sırasında en çok şaşırdığım haber bu oldu. Fakat bunun, haberin iyi ya da kötü olmasıyla alakası yok. Game Pass ve Riot Games markalarını kafamda asla birleştiremedim. Şimdiye kadar Riot Games, oyuncularına Prime Gaming ile yaptıkları iş birliği sayesinde aylık oyun içi ürünler hediye ediyordu. Fakat bunu bir adım öteye taşıyıp Game Pass ile anlaşmasını ve ilk günden itibaren Game Pass oyuncularına tüm karakterlerini oynanabilir hâle getirmesini hiç beklemiyordum. Ne diyelim, sevenine hayırlı uğurlu olsun!

Siz ne düşünüyorsunuz Riot Games ve Game Pass ortaklığı hakkında sevgili geekler? Sizce iki tarafın da işine yarar mı bu ortaklık yoksa alakasız bir iş birliği mi olmuş? Yorumlarınızı mutlaka bekliyoruz.

Author

Kalabalıkta sesini kaybetmemek için içerik üreten biri. Her ateşin iyi bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünür. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Onu her yerde "Tavşan" diye çağırabilirsiniz.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.