Thief-candle

Kimse yokken o vardı… Gerçekçi oynanışı, zeka isteyen hareketler gerektirmesi ve gayet hoş olan senaryosuyla Thief, ilk çıktığı zaman oldukça başarılı olmuştu. Tabi teknolojik gelişmelerden de yararlanılarak Thief için ikinci oyunun gelmesi de çok fazla gecikmedi derken böyle sürüp gitti… “Thief” dediğimiz arkadaş, yani Garret, zorunlu kalmadıkça kimseyi öldürmeyen, hırsızlık yeteneklerine dayanan bir dostumuzdu. Öyle günümüzdeki gibi bir eşyayı çalabilmek için onlarca kişiyi öldürebilecek biri değildi, hatta bazen şehirde bulunan tek bir koruma bile onun için fazlaydı…

thief1111111111111

Bunları anlattım ama itiraf etmem gerekir ki bu bilgiler belki de fazla işinize yaramayacak; çünkü bilip sevdiğimiz Thief serisi için yeni bir oyun yapılıyor, ancak oyun, serinin devamı değil bir yeniden yapım (remake). Demo’dan gördüğüm kadarıyla Garret kendini pek bozmayacak yani eski şeklinde kalacak (bakınız yukarıda yazdıklarım, ben de şimdi anlıyorum ki boşuna yazmamışım…) Ancak hırsızlık maceralarına daha fantastik ögeler de eklenecek gibi.

En iyisi siz videoyu seyredin ve Square Enix’den 24 Şubat 2014’e yetişecek oyunu şimdiden beklemeye başlayın. Bu hırsız çoğumuzun “parasını” çalacak gibi gözüküyor.

Author

Lisans bitti, yüksek lisans bitti, askerlik bitti ama yazmaya ve FRP'ye olan ilgisi bir türlü bitmedi. Tam bir Frp tutkunu, hoş sohbet, biraz umursamaz biraz da tembel. Nerede kötü adam varsa onu sever. İyilikten hoşlanmayan bir süper kahraman. Bir Batman değil ama bir Robin. İzini bulmak için Facebook'a Seçkin Özcan yazmanız yeterli. Face'i var, sohbet için. Bir de artık kızılı var.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.