Her yıl en azından üç, dört tane süper kahraman dizi ve filmi çıkmazsa kendimizi garip hissettiğimiz bir dönemde yaşıyoruz. Bundan sadece birkaç sene önce, sevdiğimiz bir tane süper kahramanı beyaz perdede görmek için heyecandan ölürken şimdi bir süper kahramanın aynı anda beş farklı versiyonu var ekranlarda. Eh, bu da haliyle bir nebze bizi yordu. Hani farklı fikirleri olan film ve dizilerin başımızın üstünde yerimiz var ama “ayna kötü adamlar” ile dolu, birbirinin tıpatıp aynısı hikâyelerden baydık. Geçen sene, tam olarak bu baydığımız zamanlara denk gelen The Boys ise hem duygularımıza tercüman olmuş hem de farklı tarzıyla kendisine hayran bırakmıştı hatırlayacaksınız. Şimdi böylesi hayran olduğumuz bir dizinin, ikinci sezonundan yayınlanan ikinci trailerın geldiğini söylemekten büyük bir mutluluk duyuyorum!

The Boys, dizisinin ilk sezonu hem şu an içinde yaşadığımız dünyada süper kahramanlar olsaydı nasıl olurdu sorusuna bir cevap veriyor hem de sinema ve televizyonu ele geçiren süper kahraman furyası ile dalga geçiyordu. Karl Urban’ın devleştiği ilk sezon, hiç beklemediğimiz bir şekilde geçen yılın en iyi dizilerinden biri oldu. Hal böyle olunca hepimiz zevkten dört köşe bir şekilde izledik bitirdik. Sonra da ikinci sezonu istedik! Ve sonunda beklediğimiz gün geldi.

Öncelikle fragmanın kafamı biraz karıştırdığını söylemek isterim. İlk sezonunun sonundaki büyük patlamadan kaçan Homelander, Billy Butcher’ı da yanına alarak Becca’nın yanına uçarak kurtulmuştu. Şimdi ikinci sezondan gelen ikinci fragmanda Billy Butcher’ın arandığını gösteriyor. Billy, nasıl oldu da Homelander’ın elinden kurtuldu, yoksa bu da Homelander’ın bir oyunu mu bilmiyoruz. Öte yandan artık halk, süper kahramanlara karşı protesto başlatmış, buna karşılık olarak da Homelander öncülüğündeki Seven, imajlarını yenilemek için halkın karşısına çıkmış gözüküyorlar. Ama tabii ki Homelander’ın sinirlerine hâkim olamayıp kendisine orta parmak uzatan bir Amerikan askerini öldürmesi işlerinin hiç de kolay olmadığını gösteriyor.

Bu sezon, Seven’dan ölen ilk kişi olan Translucent’in yerine geçen Stormfront’u da ilk defa aksiyon içinde görüyoruz. Female ile savaşırken gördüğümüz Stormfront, öyle gözüküyor ki bizimkilerin başına birazcık bela açacak. İlk sezon kendine ekranda fazla yer bulamayan ama hep kilit anlarda karşımıza çıkan Black Noir de bu sezon daha fazla görünecek gibi. Bunların yanında ilk sezon Seven’dan aforoz edilen The Deep’in de tekrar eski formuna kavuştuğunu görüyoruz fragmanda. Aşırı tadım kaçtı benim ekranda öyle gerile gerile görünmesine. Umarım acı içinde ölürsün bu sezon Deep.

Yani bütün bunların dışında fragman yine bildiğimiz The Boys. Kan, şiddet, espri… Tam bir şölen! Karl Urban gerçekten iki dakikalık video da bile kalitesini öyle gösteriyor ki diziyi hiç izlemeseniz bile izleyesiniz gelir, o kadar. Ayrıca fragmandaki ses ve görüntü kurgusu gerçekten çok güzel. Hani bizi kaliteli bir ikinci sezonun beklediği o kadar belli ki!

Eylül ayının dördüncü gününde gelecek olan The Boys’un ikinci sezonu için ben çok heyecanlıydım, daha da heyecanlandım. Hani bunun mümkün olmadığını sanırsınız ama gerçekten daha heyecanlıyım, inanılmaz. Sizde durumlar ne? İkinci sezonun ikinci fragmanını beğendiniz mi?

Author

Kalabalıkta sesini kaybetmemek için içerik üreten biri. Her ateşin iyi bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünür. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Onu her yerde "Tavşan" diye çağırabilirsiniz.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.