Magicka 2

5

PlayStation Plus üyesiyseniz, muhtemelen ücretsiz bir şekilde indirdiğiniz Magicka 2, yirmi birinci yüzyılın oyun yapımcılarına “ya kardeş, internet iyi güzel şey ama, koltukta yan yana oturup oynamak da bambaşka” lafını hatırlatan ilk Magicka’nın devamı. Şimdiden söyleyelim, tek başına pek bir tadı tuzu yok Magicka 2’nin. Hatta, dört kişilik tam kadro değilseniz de biraz can sıkabilir. Ama üç arkadaşınızı ikna edebilirseniz, tablo gibi bir akşam geçirteceği de kesindir, bizden söylemesi!

 

Resident Evil: Revelations 2

6

Resident Evil serisinin numaralı sürümlerine biz baya üzülüyoruz Geekyapar semalarında. Muazzam bir Resident Evil 4’ü, vasat bir Resident Evil 5 takip ettikten sonra, basbaya pespaye bir Resident Evil 6 ile birlikte resmen hayranlarına ümit kırdırtan Konami, gönül alma turlarını da Revelations alt serisiyle yapıyor. İlk Revelations’ı 3DS’te çok beğendirttikten sonra, ikincisini bu sene tüm konsollara çıkarttılar. Bizden söylemesi, Revelations 2’de yaşayacağınız co-op tecrübesi, size –neredeyse– Resi 6 rezaletini unutturacak denli keyifli!

 

Rocket League

7

Rocket League’i ne kadar övdük, daha da ne kadar övmemiz gerekiyor bilmiyorum. Artık 2015’in en bomba oyunlarından biri olduğunu herkes kabul etti sanırım, değil mi? Evet, oyun kapışmalı multiplayer’a da yükleniyor. Ama bize soracak olursanız, en büyük keyfi, iki ya da dört arkadaş yan yana oturup, online’da milleti; ya da Pro League’de yapay zekayı karşınıza alınca çıkıyor Rocket League’in. O yüzden, her türlü yola gider, her çeşit partinin çeşnisidir, her şekilde de oynanmalıdır!

 

Star Wars: Battlefront

8

E bir aydır silme Star Wars konuşuyoruz, yerel co-op listemizi de Star Wars ile bitirelim bari. Pandemic yıllar önce ilk Battlefront ile karşımıza çıktığından beri hayal ettiğimiz bir şeydi DICE’ın, yani Battlefront’un çarptığı fikri mülk Battlefield’ın sahibi firmanın bir Star Wars oyunu yapması. EA Star Wars oyun haklarını satın aldı, bunu gerçek yaptı. Dürüst olmak gerekirse beklediğimiz gibi olmadı pek, ama yine de, muazzam grafikleri, keyifli oynanışı içerik eksikliğini bir kademe kapattı. Bir yandan filmi konuşup, bir yandan da keyifli bir akşam geçirmek isteyen varsa, daha öteye bakmasın.

1 2
Author

Geekyapar'ın yazı işleri şövalyesi. Uluslararası İlişkiler okudu, okula girmeden önce yaptığı işi yapıyor. Küçükken "Büyüyünce ne olmak istiyorsun?" diyenlere yazar diyordu. Tüm internette bulmak için: @acyberexile.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.