Kariyerleri çıkışta olan aktör ve aktrislerin çektiği korku filmlerine dair biraz şüphelerimiz var. En son ilk işleriyle “Hmm iyiymiş” diye sevdiğimiz kişiler korku çektiklerinde karşımıza şöyle bir şey çıkmıştı zira:

 

jennifer_lawrence_house_at_the_end_of_the_street-1280x1280
Korkun memelerimden

 

Mike Flanagan‘ın aynı adlı kısa filminden uyarlanan Oculus‘a o yüzden biraz şüpheyle yaklaşıyoruz. Başrollerinde Doctor Who’nun Amy Pond’u Karen Gillan ve Battlestar Galactica’nın Starbuck’ı Katee Sackhoff var. Allah için hakkını vermek lazım, filmde Gillan da, Sackhoff da öyle Lawrence kadar sergilenecek gibi durmuyorlar. Konusu da zaten Gillan’ın abisine atılan cinayet suçunu aslında süpernatürel şeylerin işlediğini kanıtlama çabasını içeriyor. Belli mi olur bakarsınız nurtopu gibi bir korku filmimiz olur?

 

Oculus 11 Nisan 2014‘te vizyona girecek. Bu ABD vizyon tarihi. Korku filmlerinin genelde ülkemizde piyasası olduğundan, bize de yaza yakın gelir diye tahmin ediyorum. O dakikaya kadar zaten izlemeye değer mi, değmez mi öğrenmiş oluruz.

Author

Yalnız olduğunu düşünen, ama bunun uzun sürmeyeceğini bilen bir adam. Bir gün Kaliforniya'nın yeşillikleri uğruna Arizona'daki evini terk edip gitti, geri dön çağrılarına da kulak vermiyor.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.