Bende mi bir sorun var yoksa Godzilla haberlerine karşı bir ilgim mi var? Bilemedim ama Godzilla’nın bu sefer de kilosu tartışma konusu oldu!

Yeni filmin fragman ve haberlerinin halka duyurulması ile, “Godzilla nedir ne değildir?” konu başlıklı tartışmalar yapılmaya başlandı. Her kafadan farklı düşünceler ortaya çıktı, eski filmlerdeki Godzilla ile yeni Godzilla karşılaştırıldı, “Hangisi döver?” dendi. Ama benim dikkatimi çeken Godzilla’nın kilosu hakkında yapılan yorumlar.

Bir çok kişinin söylediğine göre yeni Godzilla, eski yapımlardaki Godzilla’ya göre çok daha şişman ve hantal. Hareket kabiliyeti kötü ve yapay duruyor(muş). Fragmanlara ve haberlere dayanılarak nasıl bu sonuca varıldı tam bilmiyorum ama anlaşılan Godzilla -en azından şimdilik- biraz çuvalladı gibi. Yoksa bu anti-Godzilla’cıların bir oyunu mu? Bilemedim.

Godzilla’nın “kilolu” olduğunu düşünüp ve bunu sevenler de yok değil. Bu arkadaşlarımız da Godzilla’nın yıllarca okyanus altında beslenerek ve az hareket ederek kilo almış olacağını savunuyorlar. Yani onlara göre Godzilla’nın “balık etli” olması doğal, gerçekçi.

Godzilla’nın çocukluktan tombişliğe geçişini gösteren güzel bir grafik;

godzilla-size-matters

Filmin yönetmeni Gareth Edwards ise tabi ki bunların uydurma olduğu konusunda yorumlar yaptı. Açıklamaya göre Godzilla çakı gibiymiş herhangi bir fazlalığı yokmuş.

Kim haklı kim haksız onu bilmiyorum ama Japonlar bu olaya kızgınlar. Siz ne dersiniz? Godzilla’ya hangi diyet gider?

Author

Lisans bitti, yüksek lisans bitti, askerlik bitti ama yazmaya ve FRP'ye olan ilgisi bir türlü bitmedi. Tam bir Frp tutkunu, hoş sohbet, biraz umursamaz biraz da tembel. Nerede kötü adam varsa onu sever. İyilikten hoşlanmayan bir süper kahraman. Bir Batman değil ama bir Robin. İzini bulmak için Facebook'a Seçkin Özcan yazmanız yeterli. Face'i var, sohbet için. Bir de artık kızılı var.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.