Inhumans için ne kadar heyecanlısınız? Şaşırtıcı şekilde nefesinizi tutarak mı bekliyorsunuz Marvel’ın ne olduğuna karar veremeyen projesini? Sıradan bir süper kahraman projesine duyacağınız kadar mı heyecan duyuyorsunuz? Yoksa benim gibi diziyle ilgili öğrendiğiniz her şeyle beraber biraz daha mı soğuyorsunuz? Inhumans’a karşı hisleriniz hangisi olursa olsun muhtemelen birazdan geek alemi olarak bir kitle hareketi şeklinde bu projeye karşı tüm ilgimizi kaybedeceğiz.

Çünkü dev bir film projesinden bir diziye evrilen; Iwan Rheon haricinde hiçbir oyuncu seçimini özenle yapmış gibi gözükmeyen; kostümüyle, makyajiyla bir cosplayden ötesini andırmayan hatta daha iyi iş çıkardıkları kesin olan cosplay camiasına bir kez daha hayranlıkla bakmamıza neden olan yeni Marvel dizisi Inhumans, resmi postleriyle de ancak hayran yapımı bir proje gibi duruyor. Yani inanın çabalasak on gömlek üstünü yapardık, yapardınız. Yani şuna bir bakın:

Inhumans-TV-Show-Poster
Sanki koskoca Marvel; boş zamanlarında sevdiği dizilere, filmlere poster tasarlayan bir kardeşimizi çevirmiş de elindeki imkanlarla Inhumans için bir poster tasarlamasını rica etmiş. Renkler, materyalin yerleşimi, Blackagar Boltagon’u temsil etmesi gereken sembolün çirkinliği, ay en kötüsü de Medusa’nın saçı; Hepsi çok kısıtlı imkanlar ve dar zaman dahilinde hazırlanmış gibi gözüküyor. Üstelik bu amatörlükte bir kasıt da olabilir: Kostümler ve oyuncu seçimleriyle Marvel için bir Flash-Arrow tadı oluşturulmaya çalıştığından zaten şüphelenmiştik, Tumblr sayfalarına (samimiyetle) çok yakışacak bu resmi posterle de niyet iyiden iyiye gün yüzüne çıkarılıyor olabilir. Yani eğlence sektörünün mevcut titanı Marvel’ın Inhumans gibi potansiyel yüklü bir işi böylesine savurması insana “Ne yapıyorsunuz Marvel Bey, Allah aşkına?” dedirtiyor. Sonra da kınayan gözler ve sitem dolu bir baş sağlamayla “Yazık, çok yazık…

Olmaz ya, oldu da içinizde Inhumans’a karşı bir şevk kaldı: Posterde de gördüğünüz gibi dizinin IMAX deneyimiyle yayınlanacağı bilinen ilk bölümü 1 Eylül’de dev ekranda dizinin geri kalan bölümleri de 29 Eylül’de ABC ekranlarında seyircisiyle buluşacak. Daha fazla Arrow –pardon– Inhumans gelişmesi takip etmek istiyorsanız hatta kalın, sinirimiz kaldırdığı müddetçe gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Author

Lord olmak için yola çıkan gariban geek kendini bir anda yazar olarak buldu. Geek kültürüyle küçük şakalaşmalarını, sinemayla flörtlerini yazıya dökmek için burada. Muhitte Geek_Lord olarak bulabilirsiniz.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.