KESL afişToplam 21.000₺ ödüllü Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2, Hearthstone ve StarCraft II: Heart of the Swarm turnuvaları düzenlenecek olan KONTAKT Elektronik Sporlar Ligi Sezon 1′de, internet üzerinden oynanacak ön elemelerle başlayacak maçların büyük finalleri 11 ve 12 Ekim tarihlerinde KONTAKT 5′te gerçekleşecek!

KONTAKT Elektronik Sporlar Ligi’nin birinci sezonu içerisinde gerçekleşecek 1750₺ ödüllü StarCraft II: Heart of the Swarm turnuvasının maç takvimi ve canlı yayın detayları belirlendi!

KONTAKT Elektronik Sporlar Ligi’nin birinci sezonu içerisinde gerçekleşecek 1750₺ ödüllü Hearthstone turnuvasının maç takvimi ve canlı yayın detayları belirlendi!

KONTAKT Elektronik Sporlar Ligi’nin birinci sezonu içerisinde gerçekleşecek 8750₺ ödüllü Dota 2 turnuvasının maç takvimi ve canlı yayın detayları belirlendi!

KONTAKT Elektronik Sporlar Ligi’nin birinci sezonu içerisinde gerçekleşecek 8750₺ ödüllü Counter-Strike: Global Offensive turnuvasının maç takvimi ve canlı yayın detayları belirlendi!

İnternet sitesi : http://kesl.tv/

Author

14 Yaşından beri oyunlarla ilgili yazıyor, Trgamer, Oyungezer, Merlin'in Kazanı ve daha pek çok platformda yazdı. Arada dizi yazar, şu anda bir kitap yazıyor, insanlık onurunun depresif müziği yeneceği günü bekliyor.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.