Batıl inançlı birisi sayılmam fakat artık bence, mahallemizin dost canlısı kahramanı Örümcek-Adam’a bir kurşun döktürmemiz gerekiyor. Çizgi roman dünyasındaki en bilinen üç büyük süper kahramandan biri olan Spider-Man; Sony’den Marvel’a geçtiğinden beri, başı beladan kurtulmuyor. Çıkan her filminden sonra iki şirket arasında kalan Spider-Man’in, bu sefer de üçüncü filmi olan No Way Home fragmanı, sosyal medyada sızdırıldı. Ama hiç korkmayın; Sony, sızdırılan fragmanı tüm sosyal medya platformlarından kaldırdı!

Öncelikle hemen yazının başında belirtelim, bu yazıda sızdırılan fragman ile ilgili herhangi bir şey konuşmayacağız. Spider-Man: No Way Home filmini konuşmak için, resmi olarak yayınlanan fragmanı bekleyeceğiz. Ama bunun için çok da fazla bekleyemeyeceğimizi şimdiden söyleyebiliriz sanırım. Zira hem artık ortada sızdırılabilecek kadar hazır bir fragman olduğunu biliyoruz hem de bahsettiğimiz fragmanın sızdırılmasından dolayı, Sony ve Marvel’ın elini biraz daha çabuk tutacağını düşünüyoruz.

Şimdiye kadar hemen hemen tüm Marvel filmlerinden önce teoriler kuruldu, dedikodular yapıldı, söylentiler çıkarıldı. Bunlardan bazıları gerçek oldu bazılarıysa olmadı. Fakat şimdiye kadar hiçbir Marvel filmi de Spider-Man: No Way Home kadar söylentilerin odağında olmadı. WandaVision ve Loki dizisiyle beraber artık iyice Multiverse hikâyelerine giren Marvel’ın, üçüncü Spider-Man filminin adına yakışır bir şekilde, üç Spider-Man’i aynı anda gösterebileceği bile söylendi. Bu söylentilerden bazıları yalanlandı fakat bazıları hâlâ geçerliliğini korumaya devam ediyor.

Bu kadar fazla heyecan uyandıran bir yapım söz konusu olduğunda aksilikler olmazsa olmaz. Birçok insan tarafından 24 Ağustos‘taki CinemaCon organizasyonunda yayınlanacağı düşünülen Spider-Man: No Way Home fragmanı, tahmin edilen yayınlanma tarihinden tam iki gün önce sızdırıldı. Fakat Sony, çok başarılı bir operasyon ile birlikte sosyal medyaya atılan tüm fragmanları yayından kaldırmayı başardı. Ne yalan söyleyeyim, ben olayın farkına varana kadar Sony tüm temizliği bitirmişti. Yani belki Sony, krize engel olamadı ama krizi çok güzel yönetti diyebiliriz.

Sızdırılan fragmanı görmedik ama methini de çok duyduk. Özellikle Tom Holland’ın, sosyal medya hesaplarından yaptığı Buna hazır değilsiniz paylaşımı, birçok hayranın heyecanını körükledi. Açıkçası Marvel’ın, önümüze yine harika bir iş çıkartacağından hiç kuşkumuz yok. Ama umarım hayranların kendi kendine yarattığı bu büyük heyecan dalgasına kurban olmaz bu güzelim film. Zira beklentiler arşa çıktı!

İşte böyle dostlarım, ne yazık ki şanssızlıklar Örümcek-Adam’ımızın peşini bırakmıyor gördüğünüz gibi. Hayırlısıyla fragman bir yayınlansa da şu an ortalıkta dolaşan spoilerlardan da kurtulsak. Siz de kendinize çok dikkat edin, spoiler yemeyin.

Author

Kalabalıkta sesini kaybetmemek için içerik üreten biri. Her ateşin iyi bir hikâyeye ihtiyacı olduğunu düşünür. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Onu her yerde "Tavşan" diye çağırabilirsiniz.

Bir Yorum Yazmak İster Misin?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.