Geekyapar!
  • Dizi
  • Film
  • Çizgi Roman
    • Tüm Çizgi Romanlar
    • Marvel
    • DC Comics
  • Oyun
  • Edebiyat
  • Uzay
  • Popüler Bilim
  • Teknoloji
  • Tuhaf
  • Diğer Mevzular
    • LEGO
    • Göze Güzel
    • Boardgame
    • Rol Yapma Oyunları
    • Otaku
    • Reklam
  • İLETİŞİM
Geekyapar!
Reading now
11052431_811730928920915_8102293039703864766_n

DEADPOOL Yönetmeni, Fragmanın Analizini Yaptı, Bize Edecek Laf Bırakmadı

Ağu 05, 2015
FIFA16_XboxOne_PS4_E3_ATLvValencia_HR_WM.0

HEARTHSTONE’un Arena Modu, FIFA 16’ya Geldi: FUT DRAFT İle Tanışın!

Ağu 05, 2015
wow_v62

WORLD OF WARCRAFT’ın Abone Sayıları İnanılmaz Düştü, Feci Düştü, Önünü Alamadılar

Ağu 05, 2015
muppets-break-up

Allah Kahretsin: TV Tarihinin En Büyük Aşkı Bitti, KERMIT – PIGGY Ayrıldı…

Ağu 05, 2015
ilk_deadpool_fragman22

DEADPOOL İki Fragmanla Birden Geldi, Biri Sert, Biri Yumuşak! [fragman]

Ağu 04, 2015
Show Me A Hero OScar Isaac 2

THE WIRE’ın Yaratıcısından, CRASH’in Yönetmeninden Yeni Dizi: SHOW ME A HERO

Ağu 04, 2015
ilk_deadpool_fragman1

Deadpool Fragmanının Fragmanı Düştü, Tam Tadında, Mis Gibi! [FRAGMAN]

Load more

DEADPOOL Yönetmeni, Fragmanın Analizini Yaptı, Bize Edecek Laf Bırakmadı

Film metroyazan Yiğitcan Erdoğan / 05 Ağustos 2015
next
Use ← → keys to navigate
  • A+ A-

via: (@geekyapar)

  • Tweet

Bizim yolumuz, yordamımız; yöntemimiz ve yaptıklarımız belli. Net. Bizi baya dürten, heyecanlandıran ve merakımızı tırmalayan bir fragman yayınlanır, biz de ondan sonra onu kare kare dondurup gizem ve detaylarını araştırırız. Deadpool fragmanının bugün geleceğini duyduğumuzda da aynını yapmayı kararlaştırmıştık kafamızda. Lakin yapamadık. Zira filmin yönetmeni Tim Miller, Empire dergisinin internet sitesi için inanılmaz detaylı bir fragman analizi yayınlayınca bu planlarımız hunharca ıskartaya çıktılar. Yani yönetmenin dediği üzerine bir şey diyebilir miyiz ki gerçekten? Ne diyebiliriz ki?

Sitting-on-thebridge

Biz bir şey diyemeyeceğimizi düşündük, o yüzden Miller’ın söylediklerini sizlere aktaralım istedik. Öncelikle akıştan öğrendiklerimizi anlatalım. Wade filme küçük çaplı bir paralı asker olarak başlayacak. Fragmanda gördüğümüz kanser olma sahneleri oradan. Ondan sonra kendisine “The Recruiter” adında biri yaklaşacak ve “gel seni süper kahraman yapalım” diyecek. Miller Wade’in bu teklifi ilk başta reddedeceğini, zira süper kahraman olmak istemediğini özellikle belirtmiş. Ama işte, görebiliyoruz ki bir noktada fikri de değişiyor, zira şakalar yaparak ameliyat masasına da yatıyor kendisi.

O şakalardan biri, fark ettiyseniz, Green Lantern üzerine. Miller’ın dediğine göre Ryan Reynolds filmde kendini tutamamış, fırsat bulduğu her yerde Green Lantern filmine gömçürmüş. Miller hatta işin çığırından çıktığını, bazı şakaların son kurguda bulunmayacağını da belirtiyor. O ameliyat masasındaki “elbisem yeşil olmasın!” lafını da az daha keseceklermiş, zira dördüncü duvarı kıranın sadece Deadpool olmasını istiyorlarmış. Wade değil. Ama Deadpool olduktan sonra, dördüncü duvarı yerle bir eden bir Deadpool da bekleyin diyor. Tabii dördüncü duvarla birlitke, akrobatik hareketleriyle düşmanları kan revan içinde de yok edecek Deadpool’cuğumuz.

Makeup

Onun dışında Miller Negasonic Teenage Warhead yerine bir ara filme Cannonball’ı koymayı düşündüklerini, sonra “o ne ya öyle şey mi olur?” diye vazgeçtiklerini; Colossus için orijinal aktöre teklif götürüp sonra ret aldıklarını; ikinci bir film yaparlarsa da kesinlikle işin içine Cable’ı dahil edeceğini de belirtiyor. Baya önünü alamadan anlatıyor yani her şeyi. O hâlde son raddede de bize şu soru kalıyor: Fragman güzel mi? Eh… Ben dün size söylediğim şeyleri hissediyorum az çok. Bu dakikaya kadar gelen beklentinin altında ezildim biraz. Fragman bana çok aksiyon yüklü geldi; bana kalırsa daha çok komiklik ve muzipliklere odaklanmalıydı ama, bu film için bir emare değil elbette. Peki siz ne diyorsunuz? Görüşler ne alemde? Yorumlarda ateşleyin!

 

via: (@geekyapar)

  • Tweet
Etiketler: Deadpool

Yiğitcan Erdoğan

Geekyapar'ın yazı işleri şövalyesi. Uluslararası İlişkiler okudu, okula girmeden önce yaptığı işi yapıyor. Küçükken "Büyüyünce ne olmak istiyorsun?" diyenlere yazar diyordu. Tüm internette bulmak için: @acyberexile.

Şunları da beğenmeniz mümkün sanki

AybikDeadpool
Film metroyazan geekyapar / 15 Şubat 2016

11 Senenin Mükafatıdır Bu: DEADPOOL Gişede Rekor Paralıyor! [VİDEO]

Tim_Miller
Film metroyazan J. H. / 01 Kasım 2016

DEADPOOL Yönetmeninin Bir Sonraki Projesi… Yani Ne Bileyim, Ne Yapıyorsun Ya?

deadpool-2-first-look-in-good-housekeeping
Film metroyazan Berna Ece Gündüz / 17 Kasım 2017

DEADPOOL 2 İçin Müthiş Göndermeler Dolu TEASER Geldi: İzlemeyen Bin Pişman!

Geekyapar Facebook’ta

Geekyapar Facebook’ta

Bunları Da Oku, Geekokur!

  • Nic CageSPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE Kadrosuna Muhteşem Nicolas Cage'i Kattı!
  • transformers-age-extinctionMICHAEL BAY'den Tüm Transformers Sevenlere ELVEDA Mektubu
  • Star_Wars111İkinci STAR WARS Yan Filminin Konusu Da Belli Oldu, Yönetmenleri De!
  • fifty shades of grey trailerOlay Film 50 Shades of Grey'in Yeni Fragmanı, Buyurun
  • Spotify Süper KahramanSüper Kahraman FİLM MÜZİKLERİ SPOTIFY PLAYLIST'i - Sabah Gazınız İçin!
  • YQeeyfATatiana Maslany'yi Boş Verin, Ara Star Wars Filmi Gözünü Oscar Adaylı İki Kadına Dikti!
  • Jai-CourtneyTerminator Genesis: Yeni Kyle Reese İle Tanışın
  • 1421425424_neil-patrick-harris-zoom2015 Oscar Ödüllerini Kazananlar Belli Oldu!
  • BIBLICALSTORYMANSFilmi Noah ve Exodus'tan Daha İlginç Olacağı Kesin 5 İncil Hikayesi
  • Artemis-andy-weir-ithakiBilim-Kurgucular Coşsun: ARTEMIS Uyarlamasına CAPTAIN MARVEL'dan Transfer Var!
  • Miles_Morales_Ultimate_Spider-Man_Vol_1_1_TextlessSPIDER-MAN: HOMECOMING'in Kadrosuna İki Yeni Eklenti Var, Biri MILES MORALES Mi?
  • Tim_MillerDEADPOOL Yönetmeninin Bir Sonraki Projesi... Yani Ne Bileyim, Ne Yapıyorsun Ya?
  • Post Mortem 1Filmini Uwe Boll Çekse Yine Oscar Adayı Olacak En İyi 6 Oyun
  • stanlee_colSTAN LEE'nin Hayatı Hiç Beklemediğiniz Bir Tarz Ve Tonda Film Oluyor
  • grootHassas Olanlar İzlemesin - Guardians of the Galaxy'nin 113 Günahı! [Video]
  • Home
  • Setting your menu
Copyright © 2013 by DW Argo. Proudly powered by WordPress. Theme by DesignWall.